Ένα νέο, μεθυστικό ήχο θα εξερευνήσουν η Πέννυ Μπαλτατζή και οι δεξιοτέχνες μουσικοί της εξερευνούν στο «PassPort Κεραμεικός – Upstairs».

Η Πέννυ Μπαλτατζή, το κορίτσι με τη βελούδινη φωνή που άνοιξε δρόμους swing στην Αθήνα, μέσα από ένα εξωτικό χαρμάνι ήχων και ξέφρενων ρυθμών, μπήκε στις ζωές μας με το γνωστό μποέμικο στιλ του καλλιτέχνη που μας μαγεύει σκορπώντας γύρω του κέφι, ανεμελιά, ενέργεια και δύναμη.

Αυτά θα εισπράξουμε στη διαδραστική παράσταση «Κι όμως υπάρχει χαρά». Η Πέννυ Μπαλτατζή και οι δεξιοτέχνες μουσικοί της εξερευνούν ένα νέο, μεθυστικό ήχο με λάτιν και balkan ρούμπες, μάμπο ιταλιάνο, cha cha, swing, jazz.

Και μας επιφυλάσσουν εκπλήξεις αποτελεσματικότερες! Η φωνή της, που από τραγούδι σε τραγούδι κινείται με αφοπλιστική αμεσότητα και μαεστρία, μας ξεσηκώνει για βόλτες στην Πειραϊκή.

Με το ολοκαίνουριο single της Πέννυ Μπαλτατζή, «Στην Τρούμπα στην Καστέλα» που μοιράζει χαμόγελα και αγκαλιές πότε στην Τρούμπα και πότε στην Καστέλα. Με τραγούδια του Πλέσσα και της Γιοβάννας, κι ένα μπουκέτο τριαντάφυλλα στη «Ζιγκουάλα», προτού η Πέννυ Μπαλτατζή γίνει ένας πειρασμός που δεν είναι απάτη. Για να μας ψιθυρίσει «Mama yo quiero» και να μας καθηλώσει με τη συγκλονιστική της ερμηνεία στο «Be Italian»!

Και να μας καλέσει να λικνιστούμε στους ζωηρούς, ερωτικούς ρυθμούς αυτής της γεμάτης πάθος, συναίσθημα και χαράς βραδιάς, εκφράζοντας αυτό που βαθιά ξέρουμε μέσα μας: Υπάρχει κι άλλη ζωή!

Την Παρασκευή 21 και 28 Απριλίου στο «PassPort Κεραμεικός – Upstairs».

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας