Σε ένα μουσικό ταξίδι στον ευφάνταστο κόσμο της μας προσκαλεί η Πέννυ Μπαλτατζή.

Η Πέννυ Μπαλτατζή, το κορίτσι που μας έκανε να ερωτευτούμε ξανά από την αρχή το swing και τη vintage αισθητική, επιστρέφει επί σκηνής!

Πιο ώριμη, μουσικά και δημιουργικά, από ποτέ, η Πέννυ Μπαλτατζή κάνει μια στροφή στον ήχο και την εικόνα της προς πιο σύγχρονα μονοπάτια, λίγο πριν την κυκλοφορία του νέου, τρίτου στη σειρά και πρώτου προσωπικού της άλμπουμ, την άνοιξη του 2018.

Μετά από ένα σύντομο ταξίδι με σταθμούς σε διάφορες μικρότερες πόλεις στην Ελλάδα, ολοκληρώνει τη χειμερινή της περιοδεία επιστρέφοντας στην Αθήνα και στη σκηνή του «PassPort Κεραμεικός – Upstairs», για δύο μοναδικά live, το Σάββατο 24 και 31 Μαρτίου.

«Ξυπνάς… και είναι Κυριακή», λοιπόν, και η Πέννυ Μπαλτατζή επιλέγει να μας ταξιδέψει στον ευφάνταστο κόσμο της, με μια συλλογή τραγουδιών που ξεκινά από τα παλαιότερα δικά της και πολύ αγαπημένα («Εξωτικό Χαρμάνι», «Καλάθι», «Δεκάρα», «Γυφτάκι») και συμπληρώνεται με πρωτότυπες διασκευές τραγουδιών από την ελληνική και διεθνή δισκογραφία («Dedication του Μάνου Χατζιδάκι, «Ξύπνα Αγάπη Μου» του Μίμη Πλέσσα, «Let the Sunshine In» κ.ά.).

Το setlist θα περιλαμβάνει και μερικά τραγούδια από το επερχόμενο νέο της άλμπουμ – όλα τα παραπάνω με τη συνοδεία επί σκηνής της νέας της μπάντας και σε ενορχηστρώσεις κεφάτες και «καθαρές».

Συμμετέχουν οι μουσικοί:
Μάριος Λαζ Ιωαννίδης (Κιθάρες, Φωνητικά, Ενορχηστρώσεις, Live Music Production)
Στέλιος Φραγκούς (Πλήκτρα, Φωνητικά)
Κωνσταντίνος Ζέρβας (Τύμπανα, Φωνητικά )
Ηλίας Καρκαβέλιας (Ηλ. Μπάσο, Φωνητικά)

Αφήστε το σχόλιό σας