Ένα άκρως καλοκαιρινό video clip από την Penelope.

Η Penelope παρουσιάζει το video clip του «Είμαι Υπεύθυνη», του single με το οποίο πήρε το βάπτισμα του πυρός στη δισκογραφία.

Η Penelοpe (κατά κόσμον Νέλλυ Τσιακιρίδου) που έγινε γνωστή από την συμμετοχή της στο τελευταίο κύκλο του «X Factor», αποκαλύπτεται στο κοινό με το πρώτο της single με τίτλο «Είμαι Υπεύθυνη».

Πρόκειται για ένα χορευτικό τραγούδι που σίγουρα θα μας ξεσηκώσει και θα ακουστεί δυνατά στα ραδιόφωνα και στα clubs της χώρας. Τη μουσική έχει υπογράψει ο Franki Louvaris και τους στίχους έχει δώσει η Σοφία Παπαβασιλείου.

Η Penelope ασχολείται με τη μουσική από τριών ετών και έχει σπουδάσει αρμόνιο και πιάνο, καθώς κι άλλα παραδοσιακά όργανα. Έχει συμμετάσχει σε χορωδίες, θεατρικές παραστάσεις με σημαντικές διακρίσεις στο ενεργητικό της.

Αν και σπούδασε σχέδιο μόδας, την κέρδισε το τραγούδι και τώρα – υπεύθυνη γι’ αυτό – ήρθε η ώρα να το ζήσει.

Τα γυρίσματα του video clip πραγματοποιήθηκαν στην όμορφη Θάσο, υπό την σκηνοθετική ματιά του Θωμά Δουκινίτσα. Η παραγωγή έγινε από την Creativity Films Ltd. σε συμπαραγωγή με την inFokus.gr, με μία άριστη ομάδα συντελεστών να δημιουργεί ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Mε ένα άκρως φρέσκο και καλοκαιρινό concept, αξιοποιείται η φυσική ομορφιά των τοπίων, σε συνδυασμό με το ιδιαίτερο μουσικό και ενδυματολογικό στιλ της Penelope, η οποία δεν παραλείπει να μοιραστεί τις ικανότητές της στο κανονάκι.

Το «Είμαι Υπεύθυνη» κυκλοφορεί από την Cobalt Music.

 

Αφήστε το σχόλιό σας