Η Penelope Cruz είναι η «πιο σέξι γυναίκα στον κόσμο» για το 2014!

Σύμφωνα με το περιοδικό Esquire, η όμορφη ισπανική ηθοποιός, είναι η πιο σέξι από όλες. Πριν από την Penelope Cruz τον τίτλο της «πιο σέξι γυναίκας στον κόσμο» έχουν κερδίσει η Rihanna, η Angelina Jolie, και η Mila Kunis μεταξύ άλλων, ενώ πέρυσι, ο τίτλος είχε δοθεί στην Scarlett Johansson.

penelope-470x650

Η διάσημη ηθοποιός έδωσε και μια συνέντευξη στο περιοδικό, αλλά διατηρήσει τις συνηθισμένες επιφυλάξεις της σχετικά με την ιδιωτική της ζωή.  Η Penelope Cruz είναι παντρεμένη με τον συνάδελφό της Javier Bardem, με τον οποίο έχει δύο παιδιά, αλλά σε ερωτήσεις σχετικά με την οικογένειά της απάντησε με ένα απλό: «Αυτά τα πράγματα είναι μεταξύ μας.»

Δεν απέφυγε, όμως, να δώσει μια μικρή εικόνα για την καριέρα της αλλά και τα καλλιτεχνικά της ενδιαφέροντα, τα οποία άλλαξαν με την πάροδο του χρόνου :

«Όταν ήμουν νεότερη, τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα για μένα. Είχα μια έλξη προς το δράμα . Συμβαίνει σε πολλούς νέους ανθρώπους – ιδιαίτερα εκείνους που επιδιώκουν μια καριέρα ως καλλιτέχνες – να έχουν την επιθυμία να εξερευνήσουν τη σκοτεινή πλευρά. Τώρα, όμως, αυτά τα πράγματα δεν με ενδιαφέρουν πια. Τα πράγματα που με ελκύουν περισσότερο είναι εκείνα  τα φρέσκα, χαρούμενα, ενδιαφέρων»

Το 2009, η Cruz έγινε η πρώτη Ισπανίδα ηθοποιός που κέρδισε βραβείο Όσκαρ για το ρόλο της στην ταινία «Vicky Christina Barcelona».

Αφήστε το σχόλιό σας