Η δισκογραφική δουλειά που έρχεται να αγκαλιάσει όλους τους Πόντιους! Πρόκειται για ένα νέο cd με τη φωνή της Πέλας Νικολαϊδου και επιμέλεια παραγωγής του Μπάμπη Κεμανετζίδη με τίτλο «Σον όρκο σ’ πως επίστεψα».

Η Prime Productions και η Minos EMI – Universal στηρίζουν έμπρακτα το ποντιακό παραδοσιακό τραγούδι.

Μετά την μεγάλη επιτυχία που σημείωσε το τραγούδι «Γουρπάν σε σον το θέλεμαν» στο δίσκο «Με έναν λαλίαν και έναν καρδίαν» και τη συμμετοχή 6 Πόντιων τραγουδιστών, η Πέλα Νικολαϊδου συνεχίζει την παράδοση του πατέρα της, Στάθη Νικολαϊδη, και κάνει το πρώτο της δισκογραφικό βήμα με τον καταξιωμένο μουσικό Μπάμπη Κεμανετζίδη που υπογράφει τη μουσική και τον Βασίλη Μωϋσιάδη τους στίχους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, ο Μπάμπης Κεμανετζίδης είναι μουσικός από μικρό παιδί και έμπειρος λυράρης εδώ και 24 χρόνια με λαμπρή πορεία και πολλές συνεργασίες καταξιωμένων καλλιτεχνών στο ενεργητικό του. Εκτός από τη λύρα, ο Μ. Κεμανετζίδης είναι και πασίγνωστος παίκτης κλαρίνου και μάλιστα συγκαταλέγεται πλέον στους «καλύτερους της Ελλάδας» και θεωρείται σήμα κατατεθέν σε παραγωγές και ενορχηστρώσεις.

Το «παρών» στο νέο δίσκο της Πέλας Νικολαϊδου δίνουν συμμετέχοντας φιλικά οι: Γιώργος Ατματζίδης (Λύρα), ο Δημήτρης Ξενιτόπουλος με τη λύρα του καθώς έχει γράψει τη μουσική στο τραγούδι «Ας τσιτσακών και ας πλουμίς» μαζί με τον Αλέξη Παρχαρίδη στους στίχους και ο Κώστας Διαμαντίδης υπογράφει τους στίχους στο τραγούδι «Αργώς εβρέθες εμπροστά μ’».

Η διανομή θα γίνει μέσω της Minos EMI – Universal και η παραγωγή είναι της Prime Productions.

Ακούστε παρακάτω ένα δείγμα από τα τραγούδια του δίσκου:

1 ΣΧΟΛΙΟ

Αφήστε το σχόλιό σας