Η Πέγκυ Ζήνα ήταν σήμερα το μεσημέρι καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη στο «Ελένη», όπου μεταξύ άλλων μίλησε για τις φετινές εμφανίσεις οι οποίες ξεκινούν αύριο, Παρασκευή 12 Οκτωβρίου.

«Θα βρίσκομαι στο ΟΔΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 178. Είμαι και η… νονά σε αυτό το χώρο. Είναι ένα καταπληκτικό μαγαζί, το πρώην Cosmostage και το πρώην Έναστρον, είχε αυτά τα δύο ονομάτα, με το Γιάννη Πλούταρχο και το Νότη Σφακιανάκη. Έγινε μία πολύ όμορφη ανακαίνιση φέτος, με τις καθοδηγήσεις του Κωνσταντίνου Ρήγου. Έγινε ένας καταπληκτικός χώρος, πολύ άνετος, να είναι άνετα ο κόσμος.

Αυτά πρέπει να γίνονται πάντα σε συνεννόηση με τον επιχειρηματία, όπως και οι καλές τιμές που θα έχουμε φέτος. Αυτό το χρωστάω στον Κώστα Ματσίκα (τον επιχειρηματία) που ήταν κοντά μου από την πρώτη σιτγμή και είπαμε ότι στις εποχές που ζούμε έχουμε μία επιλογή μόνο. Να προσαρμοστούμε και να συνεχίσουμε να κάνουμε τη δουλειά μας. Το μόνο που μπορεί να κάνει κάποιος είναι να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα, αλλά να μη ρίξει την ποιότητα του.

Στο ΟΔΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 178 θα είμαστε παρέα με το Δήμο Αναστασιάδη. Ο Δήμος μου αρέσει πάρα πολύ σαν καλλιτέχνης. Τον είδα με το Στέλιο Ρόκκο το περσινό χειμώνα, ενθουσιάστηκα και πίστεψα ότι θα δέναμε πάρα πολύ καλά!
Δέσαμε πάρα πολύ καλά, μου έχει γράψει και ένα καταπληκτικό τραγούδι ο Δήμος, το Μείνε εδώ μαζί μου. Είναι ένας καταπληκτικός συνθέτης και ένας καταπληκτικός καλλιτέχνης. Είναι ροκ από τη φύση του και αγαπάει πάρα πολύ τα λαϊκά τραγούδια και νομίζω ότι θα γίνει ένα καταπληκτικό πρόγραμμα.

Μαζί μας θα είναι και ο Λούκας Γιώρκας, η Ειρήνη Παπαδοπούλου, ο Μιχάλης Κατρίνης, ένας καταπληκτικός λυράρης, ένας πολύ καλός dj, o Klo, ο Μιχάλης Μόσχου, η Σοφία Κίλλια και η Αρλίν.

Είναι ένα πολύ ωραίο πρόγραμμα για το οποίο είμαι περήφανη.

Φέτος έχουμε φροντίσει να έχουμε πάρα πολύ προσιτές τιμές, συν μία προσφορά που κάναμε με την κυκλοφορία του δίσκου μου. Σκεφτήκαμε να κάνουμε μία προσφορά σε αυτούς που θα αγοράσουν το δίσκο, ο οποίος θα κυκλοφορήσει και αύριο. Σκεφτήκαμε και προσφέραμε μαζί ένα κουπόνι έκπτωση 55€, όπου σημαίνει αυτός που έχει προμηθευτεί το cd μπορεί να έρθει στο κέντρο με μόλις 95€…»

Περισσότερα από την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο Οδός Πειραιώς 178!

Αφήστε το σχόλιό σας