Η Πέγκυ Ζήνα επιστρέφει με το νέο τραγούδι «Μέσα Μου Κάτι Έγινε»

-

Hit-Channel Listen Radio Live

Η Πέγκυ Ζήνα κυκλοφορεί καινούργιο single.

Στη δημοσιότητα μόλις δόθηκε το πρώτο άκουσμα από το νέο τραγούδι της Πέγκυς Ζήνα.

Η αγαπημένη καλλιτέχνιδα του λαϊκού τραγουδιού γυρίζει σελίδα στην πολυετή και επιτυχημένη πορεία της και εγκαινιάζει επίσημα τη συνεργασία της με τη νέα δισκογραφική στέγη της, τη Heaven Music του ομίλου ΑΝΤ1.

Το κοινό ταξίδι των δύο πλευρών ξεκινά με μια δυναμική μπαλάντα που φέρει τον τίτλο «Μέσα Μου Κάτι Έγινε».

Το νέο τραγούδι της Πέγκυς Ζήνα έχει τις υπογραφές δύο επιτυχημένων ονομάτων με πολυάριθμες επιτυχίες στο ενεργητικό τους: Η μουσική είναι δημιουργία του Χρήστου Δάντη και οι στίχοι ανήκουν στον Νίκο Σαρρή, όπως είχε αναφέρει η τραγουδίστρια σε διαδικτυακή ανάρτησή της τον περασμένο Ιούλιο.

«Μέσα μου κάτι έγινε κι εσύ παντού υπάρχεις, με όση φωνή μου έμεινε ζητάω να ξανάρθεις, σου λέω κάτι έγινε, αλλιώς δεν εξηγείται, τα παρελθόν που έσβηνε πάλι να προηγείται…», τραγουδά με πάθος η Πέγκυ Ζήνα.

Το single «Μέσα Μου Κάτι Έγινε» έρχεται σε αποκλειστική μετάδοση σε επιλεγμένους ραδιοφωνικούς σταθμούς της Ελλάδας και της Κύπρου από τη Δευτέρα 28 Οκτωβρίου, ενώ αναμένεται να κυκλοφορήσει σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου.

Στις 27 Οκτωβρίου η Πέγκυ Ζήνα θα ολοκληρώσει τις επιτυχημένες εμφανίσεις της στη Λεμεσό της Κύπρου, όπου τραγουδούσε τον τελευταίο ενάμιση μήνα έχοντας δίπλα της τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου.

Αφήστε το σχόλιό σας