Ένα από το πιο πολυαναμενόμενα σχήματα της χρονιάς, αυτό της Πέγκυς Ζήνας και του Δήμου Αναστασιάδη, το οποίο συγκέντρωσε πλήθος από την showbiz και όχι μόνο, ξαφνικά ρίχνει αυλαία!

 

Η έναρξη του σχήματος είχε γίνει στις 12 Οκτωβρίου και εκεί που όλα έβαιναν καλώς, γνωρίζοντας επιτυχία, πριν λίγα λεπτά έσκασε η είδηση σαν βόμβα στο μουσικό χώρο!

Με τις πληροφορίες που υπάρχουν έως τώρα αυτά που γνωρίζουμε είναι ότι απόψε το νυχτερινό κέντρο Οδός Πειραιώς 178 που εμφανίζονται Πέγκυ Ζήνα, Δήμος Αναστασιάδης, Λούκας Γιώρκας και Ειρήνη Παπαδοπούλου, δεν πρόκειται να λειτουργήσει , ενώ η συνέχει παραμένει άγνωστη.

Από το μήνυμα πάντως που έστειλε ο Γιώργος Λύρας, σύζυγος και μάνατζερ της Πέγκυς Ζήνα, από το προσωπικό του λογαριασμό στο twitter φαίνεται ότι η συνεργασία τους στο συγκεκριμένο σχήμα τελειώνει εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τι μέλλει γενέσθαι, σύντομα!

 

Update

 

Από ό,τι διαφαίνεται η συνεργασία της Πέγκυς Ζήνα με το νυχτερινό κέντρο  Οδός Πειραιώς 178 διακόπτεται, καθώς βγήκε ανακοίνωση που να τοποθετείται στο θέμα:

«Μετά από επίσημη συζήτηση που ολοκληρώθηκε μεταξύ του Κώστα Ματσίκα και του Γιώργου Λύρα αποφασίστηκε από κοινού η διακοπή της συνεργασίας. Ζητάμε μια μεγάλη συγνώμη απ’ όλους τους φίλους της Πέγκυς Ζήνα για την εξέλιξη. Ενδεχομένως ο φετινός χειμώνας θα μας δώσει κι άλλες ευκαιρίες να χαρούμε την Πέγκυ Ζήνα εκ νέου.»

Αφήστε το σχόλιό σας