Η χθεσινή πρόβα της Πέγκυς Ζήνα και του Δήμου Αναστασιάδη στο νυχτερινό κέντρο «Οδός – Πειραιώς 178» ήταν πολύ ξεχωριστή…

Οι δύο καλλιτέχνες φτιάχνοντας το πρόγραμμα τους εν όψει των κοινών τους εμφανίσεων στο κέντρο και αναζητώντας την καλύτερη έναρξη, γέννησαν την ιδέα ενός ντουέτου μεταξύ τους.

Ο Δήμος Αναστασιάδης πήρε αυθόρμητα στα χέρια του την κιθάρα και συνέθεσε. Η Βίκυ Γεροθόδωρου που παρακολουθούσε την πρόβα, κάθησε δίπλα του κι όπως συνηθίζουν οι δυο τους σε χρόνο ρεκόρ έγραψαν το τραγούδι στη σκηνή του «Οδός – Πειραιώς 178».

Η Πέγκυ Ζήνα και ο Δήμος Αναστασιάδης με μια κιθάρα, και διαβάζοντας και οι δύο τους στίχους μέσα από το κινητό, αφού όλα πια εκεί γράφονται, ένωσαν τις φωνές τους σε ένα ντουέτο που «διαισθανόμαστε» πως θα αγαπηθεί.

Και ο τίτλος αυτού; «Διαίσθηση» βέβαια!

Δείτε παρακάτω τις στιγμές κατά τις οποίες γεννήθηκε το τραγούδι και πάρτε μία πρώτη γεύση πριν την ηχογράφηση και την κυκλοφορία του.

Η Πέγκυ Ζήνα και ο Δήμος Αναστασιάδης αυτό το διάστημα βρίσκονται σε πρόβες στο «Οδός – Πειραιώς 178» (πρώην COSMOStage) καθώς σύντομα πρόκειται να αρχίσουν τις εμφανίσεις τους εκεί με το Λούκα Γιώρκα και την Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Αφήστε το σχόλιό σας