Πέγκυ Ζήνα: «Δεν θα πήγαινα ξανά σε talent show, δεν πέρασα καλά»

-

Hit-Channel Listen Radio Live

Η Πέγκυ Ζήνα επανέλαβε την πρόθεσή της να μην συμμετάσχει ξανά σε επιτροπή talent show.

Η κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» συνάντησε την Πέγκυ Ζήνα στα γυρίσματα του video clip για το νέο τραγούδι της που θα κυκλοφορήσει σύντομα από τη Heaven Music.

Μεταξύ άλλων, η τραγουδίστρια ρωτήθηκε αν θα συμμετείχε ξανά στην επιτροπή talent show, όπως συνέβη στο «X Factor» του 2016.

«Όχι, δεν θα το ξαναέκανα, δεν πέρασα καλά. Δεν μου άρεσε αυτός ο ρόλος καθόλου», απάντησε.

«Κριτής σε talent show δεν θα πήγαινα γιατί δεν μπορώ να έρχομαι σε τόσο δύσκολη θέση. Να πω τη γνώμη μου σε παιδιά που τα όνειρά τους κρέμονται από αυτό που θα πω εγώ, εκείνη τη στιγμή, και στο τέλος της σεζόν να μην παίζει τόσο πολύ μεγάλο ρόλο», συνέχισε η Πέγκυ Ζήνα.

«Δηλαδή θα μπορούσα να πάρω μία τέτοια ψυχολογική πίεση στις πλάτες μου πάλι, εάν αυτό θα οδηγούσε κάπου. Έρχονται σε επαφή με ανθρώπους του χώρου μας που σαν εμπειρία είναι πολύ ωραίο. Είναι σαν να παίρνουν ένα σημαντικό σεμινάριο,  να περάσει σαν εμπειρία από ένα τέτοιο talent show», είπε.

«Εγώ δεν μπορώ να το σηκώσω. γιατί απλά δεν γίνονται πολλά μετά. Το κάθε παιδί δηλαδή πρέπει να χρησιμοποιήσει αυτή την εμπειρία  και να συνεχίσει να προσπαθεί πάρα πολύ για να κάνει καριέρα»

«Αυτά όμως που τους υποσχόμαστε εκείνη τη στιγμή και τα μεγάλα μας λόγια, τα λόγια τα μεγάλα τα λόγια τα μεγάλα ή τα μεγάλα κακά λόγια ή τα καλά, τους τα λέμε χωρίς λόγο», τόνισε η Πέγκυ Ζήνα μιλώντας στο «Πρωινό».

 

Αφήστε το σχόλιό σας