Πέγκυ Ζήνα και Τάκης Ζαχαράτος ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μία συνεργασία που θα συζητηθεί!

Η Πέγκυ Ζήνα ετοιμάζει τις βαλίτσες της για τη Θεσσαλονίκη και την «Πύλη Αξιού» όπου και θα πραγματοποιήσει μία συνεργασία που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον και τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς πρόκειται να ενώσει τις δυνάμεις της με τον Τάκη Ζαχαράτο.

Μετά τη σύμπραξή της με το Γιάννη Πλούταρχο που «τάραξε» τη νυχτερινή ζωή της Αθήνας την περασμένη άνοιξη και έχοντας πρόσφατα ηχογραφήσει τον πρώτο live δίσκο της καριέρας της, ο οποίος αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα, η αγαπημένη καλλιτέχνιδα και μία από τις καλύτερες ερμηνεύτριες της γενιάς της παράλληλα πρωτοπορεί και ετοιμάζεται να παρουσιάσει ένα πρόγραμμα διαφορετικό από τα άλλα που θα γίνει το λεγόμενο «talk of the town».

Ο Τάκης Ζαχαράτος δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Αποτελεί έναν από τους πιο ταλαντούχους καλλιτέχνες του χώρου του θεάματος με εξαιρετικές μιμητικές, φωνητικές και υποκριτικές ικανότητες έχοντας ένα πλούσιο βιογραφικό. Αυτήν την περίοδο μάλιστα παρουσιάζει στη Μακεδονική πρωτεύουσα την παράσταση «Diamonds are forever» μαζί με την ηθοποιοί Νίνα Λότσαρη.

Η μοναδική αυτή συνεργασία της Πέγκυ Ζήνα και του Τάκη Ζαχαράτου θα φιλοξενηθεί, όπως προαναφέρθηκε, στη Θεσσαλονίκη και στο νυχτερινό κέντρο «Πύλη Αξιού» με την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα τους να έχει οριστεί για την Παρασκευή 22 29 Νοεμβρίου 2013.

Το σχήμα συμπληρώνει το δημοφιλές συγκρότημα 48 Ώρες.

Αφήστε το σχόλιό σας