Πλατινένια για πολλοστή φορά στην καριέρα της η Πέγκυ Ζήνα!

Τον χειμώνα αυτό η Πέγκυ Ζήνα μας κρατά συντροφιά με τη νέα δισκογραφική δουλειά της.

Το «Πάρα Πολλά» έρχεται τρία χρόνια μετά το αγαπημένο «Σου Χρωστάω Ακόμα Ένα Κλάμα» και αφήνει το στίγμα του σε μία πληθωρική προθήκη αποτελούμενη από δεκαπέντε άλμπουμ και δεκάδες επιτυχίες.

Ο δίσκος κυκλοφορεί από τη Minos EMI περιέχοντας συνολικά έντεκα τραγούδια. Ανάμεσά τους θα βρείτε ολοκαίνουριες δημιουργίες που θα αναδειχθούν στο επόμενο διάστημα και τα ήδη αγαπημένα «Έλα Γρήγορα», «Μόνη Καρδιά», «Με Την Πλάτη Στον Τοίχο» και «Αυτό Ζητάω Μόνο».

Οι συνθέσεις και οι στίχοι φέρουν τη σφραγίδα ενός αποκλειστικά δημιουργού, του Θάνου Παπανικολάου. Ο Δημήτρης Τσάφας και ο Σταύρος Σταύρου συνεισφέρουν στους στίχους των «Με Την Πλάτη Στον Τοίχο» και «Μια Μέρα» αντίστοιχα. Το «Μόνη Καρδιά» υπογράφει ο STAN και οι Snapyourfingaz, Revo και Joe Minor.

Το κοινό υποδέχτηκε με ανοιχτές αγκάλες το «Πάρα Πολλά» χαρίζοντάς του την πλατινένια διάκριση μέσα σε δύο μήνες κυκλοφορίας!

Ο πλατινένιος δίσκος θα απονεμηθεί στην Πέγκυ Ζήνα από τη δισκογραφική της εταιρεία, τη Minos EMI, τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου. Ο χώρος όπου θα διεξαχθεί η εκδήλωση παραμένει μυστικός. Τη βραδιά θα παρακολουθήσουν δια ζώσης οι τυχεροί ακροατές γνωστού ραδιοφωνικού της Αθήνας.

Ακούστε ολόκληρο το νέο άλμπουμ της Πέγκυ Ζήνα, «Πάρα Πολλά», εδώ!

Πέγκυ Ζήνα - Πάρα Πολλά (Cd cover) - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας