Η Πέγκυ Ζήνα και ο Νίκος Οικονομόπουλος ενώνουν τις δυνάμεις τους και συναντιoύνται για πρώτη φορά μαζί, στη σκηνή του «Θέα».  Δείτε φωτογραφία από τη μεγάλη πρεμιέρα τους!

Η Πέγκυ Ζήνα και ο Νίκος Οικονομόπουλος ξεκίνησαν το βράδυ της Παρασκευής (25/04) τις κοινές εμφανίσεις τους στο σκηνή του νυχτερινού κέντρου «Θέα» στη Λεωφόρο Ποσειδώνος.

Οι δύο καλλιτέχνες υποδέχτηκαν μαζί το κοινό που κατέκλυσε το νυχτερινό κέντρο ερμηνεύοντας το ντουέτο «Θα προχωράμε μαζί» του Αντώνη Βαρδή και της Χριστίνας Μαραγκόζη, δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό.

Στα επιμέρους μουσικά προγράμματά τους η Πέγκυ Ζήνα και ο Νίκος Οικονομόπουλος τραγούδησαν όλες τις αγαπημένες, παλιές και νέες, επιτυχίες τους, ανεβάζοντας τη «θερμοκρασία» της διασκέδασης.

Το παρών στην έναρξη των εμφανίσεων των δύο τραγουδιστών έδωσαν αρκετοί εκπρόσωποι του χώρου του θεάματος και της μουσικής όπως οι Μaster Tempo, η Αντιγόνη Ψυχράμη, οι ηθοποιοί Δημήτρης Μακαλιάς και Βίκυ Κάβουρα, αλλά και μεταξύ άλλων και η τηλεπαρουσιάστρια Λάουρα Νάργες.

Οι δύο αγαπημένοι καλλιτέχνες, έχοντας στις αποσκευές τους τις μεγαλύτερες σύγχρονες λαϊκές επιτυχίες, υπόσχονται αξέχαστες βραδιές αφιερωμένες στον έρωτα, την αγάπη, τον πόνο, τα ωραία τραγούδια, από την Παρασκευή 25 Απριλίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο «Θέα»!

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Αφήστε το σχόλιό σας