Πέγκυ Ζήνα & Νίκος Οικονομόπουλος ετοιμάζονται να ρίξουν «αυλαία» στις εμφανίσεις τους στο «Θέα»!

Η Πέγκυ Ζήνα και ο Νίκος Οικονομόπουλος ετοιμάζονται να ρίξουν «αυλαία» στις εμφανίσεις τους στο «Θέα» έπειτα από μία σεζόν 6 μηνών.

Από την πρώτη στιγμή που ανέβηκαν στη σκηνή του νυχτερινού κέντρου της παραλιακής, τον περασμένο Απρίλιο, οι δύο καλλιτέχνες κέρδισαν την προτίμηση του κοινού και, δικαίως, η συνεργασία τους μπορεί να χαρακτηριστεί ως «το σχήμα» του καλοκαιριού, ή ακόμη καλύτερα ως ένα από τα καλύτερα μουσικά σχήματα του 2014.

Ύστερα από μία παρουσία 6 μηνών στο «Θέα», με ένα μικρό καλοκαιρινό διάλειμμα να έχει μεσολαβήσει, η Πέγκυ Ζήνα και ο Νίκος Οικονομόπουλος βάζουν τέλος στη φετινή – επιτυχημένη – συνύπαρξή τους στη σκηνή με δύο τελευταίες εμφανίσεις, την Παρασκευή 10 και το Σάββατο 11 Οκτωβρίου.

Όσον αφορά τα επόμενα σχέδια των δύο καλλιτεχνών, ο Νίκος Οικονόμοπουλος αναμένεται να ξεκινήσει προετοιμασία για το «Fever», όπου και θα βρεθεί σύντομα μαζί τη Δέσποινα Βανδή.

Από την άλλη πλευρά, η επικείμενη σύμπραξη της Πέγκυ Ζήνα με την Καίτη Γαρμπή και Νατάσα Θεοδωρίδου φαίνεται να έχει ναυαγήσει οριστικά και έως νεωτέρας απολαμβάνουμε το ολοκαίνουριο τραγούδι της «Μόνη Καρδιά».

Διαβάστε επίσης: Πέγκυ Ζήνα – «Μόνη Καρδιά» | Νέο τραγούδι

Αφήστε το σχόλιό σας