Η Πέγκυ Ζήνα δίνει μορφή στο «Μου Λείπεις», το καινούριο τραγούδι που έχει κατακτήσει τις καρδιές μας!

Το νέο τραγούδι της μετατρέπει σε εικόνα η Πέγκυ Ζήνα!

Η τελευταία δισκογραφική δουλειά της αγαπημένης καλλιτέχνιδας, με γενικό τίτλο «Πάρα Πολλά», κυκλοφόρησε το φθινόπωρο του 2015, καταφέρνοντας να γίνει πλατινένια με άνεση. Από εκεί ανέκυψαν επιτυχίες όπως το «Έλα Γρήγορα» και το «Μια Μέρα».

Τους προηγούμενους μήνες, η Πέγκυ Ζήνα καθοδήγησε με βάση την εμπειρία της τους διαγωνιζόμενους του «X Factor», αναλαμβάνοντας το πόστο ενός εκ των τεσσάρων μεντόρων.

Η Πέγκυ Ζήνα μιλά για όσα αποκόμισε
από τη συμμετοχή της στο «X Factor»

Στον ημιτελικό του talent show, στις αρχές του Ιουλίου, η Πέγκυ Ζήνα άφησε για λίγο εκείνο το ρόλο για να επανέλθει στη φυσική θέση της, πίσω από το μικρόφωνο.

Και ο λόγος που συνέβη αυτό δεν ήταν άλλος από ένα ολοκαίνουριο και ακυκλοφόρητο τραγούδι, το «Μου Λείπεις», που παρουσιάστηκε τότε για πρώτη φορά και κατέκτησε αμέσως τις καρδιές μας.

Τη μουσική και τους στίχους εμπνεύστηκε ο Θάνος Παπανικολάου.

Γιάννης Πλούταρχος – Πέγκυ Ζήνα: Στα παρασκήνια για την
φωτογράφηση της αφίσας τους (video)

Στο κατώφλι της μεγάλης πρεμιέρας της (30/09) με το Γιάννη Πλούταρχο στο «Posidonio», στο πιο ταιριαστό και ασυναγώνιστο σχήμα της νέας σεζόν, η Πέγκυ Ζήνα δανείστηκε τον απαιτούμενο χρόνο από το πολυάσχολο πρόγραμμά της για να ντύσει με εικόνα το «Μου Λείπεις».

Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν υπό τις σκηνοθετικές εντολές του σπεσιαλίστα Βαγγέλη Τσαουσόπουλου και η τελική έκβαση του μοντάζ αναμένεται να φτάσει σύντομα στις οθόνες μας από τη Minos EMI / Universal.

Δείτε στιγμιότυπα από τα γυρίσματα του video clip:

Αφήστε το σχόλιό σας