Η Μαρίζα χρειάζεται αυτή τη στιγμή τη στήριξή μας περισσότερο από ποτέ και Πέγκυ Ζήνα, Μηδενιστής, OtherView, Kings και όχι μόνο, δίνουν το έναυσμα για την κάνουμε – όλοι μαζί – να χαμογελάσει ξανά!

Για έναν σημαντικό φιλανθρωπικό σκοπό συναντώνται στη σκηνή η Πέγκυ Ζήνα, ο Μηδενιστής, οι OtherView και οι Kings, με τη συνοδεία των Θάνου Τζάνη, The L.E.D. και Ginno.

Εκπροσωπώντας ο καθένας από ένα διαφορετικό φάσμα του εγχώριου πενταγράμμου, ενώνουν δυνάμεις για να αποδειχθεί για ακόμη μία φορά ότι η μουσική μπορεί να πρωτοστατήσει υπέρ ζωτικών στόχων και πως μαζί προσφέρουμε τη στήριξή μας έμπρακτα.

Η μικρή Μαρίζα χρειάζεται αυτή τη στιγμή τη βοήθεια μας περισσότερο από ποτέ, προκειμένου να καλυφθούν πλήρως τα έξοδα χειρουργείου και νοσηλείας της και, φυσικά, να χαμογελάσει ξανά.

Η σπουδαία αυτή επιδίωξη σμίγει μερικούς από τους διασημότερους καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας στη σκηνή του «Yolo Club» στο Γκάζι, το βράδυ της Κυριακής 7 Δεκεμβρίου.

Πέγκυ ΖήναΜηδενιστήςOtherView και Kings, όπως και οι Θάνος Τζάνης, The L.E.D. και Ginno, τραγουδούν αφιλοκερδώς για τη Μαρίζα και περιμένουν να δώσουμε άπαντες το παρών στο κέντρο της Αθήνας, για να διασκεδάσουμε μαζί τους και, βεβαίως, να προσφέρουμε απλόχερα τη ζωτικής σημασίας στήριξή μας!

Yolo Club
Λ. Πειραιώς 102 – Γκάζι, Αθήνα

Είσοδος: 15€

Κυριακή 7 Δεκεμβρίου, ώρα 21:00

Όλα τα έσοδα της βραδιάς, θα διατεθούν στην κλινική για τα έξοδα νοσηλείας της Μαρίζας.

Αφήστε το σχόλιό σας