Η Πέγκυ Ζήνα ετοίμασε ένα υπέροχο άλμπουμ που δεν πρέπει να λείπει από τη συλλογή σας, απολαύστε το!

Η Πέγκυ Ζήνα κυκλοφορεί τη νέα ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά της!

Έχει καταξιωθεί ως μία από τις σημαντικότερες ερμηνεύτριες της γενιάς της στο λαϊκό τραγούδι χάρη σε… «Πάρα Πολλά». Ο αναλλοίωτος άμεμπτος χαρακτήρας πάνω και μακριά από τη σκηνή, οι αναρίθμητες διαχρονικές επιτυχίες και η κρυστάλλινη φωνή, της έχουν χαρίσει την αμέριστη αγάπη του κοινού.

Το single «Έλα Γρήγορα» δημιούργησε πρόσφορο έδαφος για τον ερχομό ενός υπέροχου άλμπουμ από την Πέγκυ Ζήνα, το οποίο δεν πρέπει να λείπει από τη συλλογή σας. Στο CD με γενικό τίτλο «Πάρα Πολλά» θα εντοπίσετε δώδεκα μουσικά κομμάτια για κάθε προτίμηση (μπαλάντα, ζεϊμπέκικο, χασάπικο, αργόσυρτη ρούμπα, μελωδίες με ποπ ηχόχρωμα), συνοδευμένα από ερμηνείες που φέρνουν στην επιφάνεια… «Πάρα Πολλά». Εσωτερικά φορτία, συναισθήματα, χαμόγελο.

Ανάμεσα τους βρίσκονται οι ραδιοφωνικές επιτυχίες «Μόνη Καρδιά», «Με Την Πλάτη Στον Τοίχο», «Αυτό Ζητάω Μόνο» και το «Έλα Γρήγορα», το οποίο καθιερώθηκε μεταξύ των τραγουδιών με τις περισσότερες μεταδόσεις στα ερτζιανά.

Το άλμπουμ επιμελήθηκε συνθετικά και στιχουργικά αποκλειστικά ένας δημιουργός, ο Θάνος Παπανικολάου. Συμβάλλουν με τη δεξιοτεχνία τους ο Δημήτρης Τσάφας και ο Σταύρος Σταύρου στο «Με Την Πλάτη Στον Τοίχο» και «Μια Μέρα» αντίστοιχα. Το «Μόνη Καρδιά» υπογράφει ο STAN και οι Snapyourfingaz, Revo & Joe Minor (iCon Music). Την παραγωγή ανέλαβε ο Ηλίας Μπενέτος.

Κυκλοφορεί από τη Minos EMI.

Ακούστε το άλμπουμ παρακάτω ή πατήστε στον ακόλουθο σύνδεσμο και επιλέξτε ΕΥΚΟΛΑ, με ένα «κλικ», την υπηρεσία στην οποία θέλετε να το βρείτε: smarturl.it/HC_Zina_ParaPolla

Περιηγηθείτε στα τραγούδια πατώντας στην ένδειξη «PLAYLIST» πάνω – αριστερά στο video.

Εναλλακτικά: Απευθείας σύνδεσμος.

Tracklist

01.Έλα Γρήγορα
02. Αυτό Ζητάω Μόνο
03. Μια Μέρα
04. Πάρα Πολλά
05. Στάση Αγάπη
06. Με Την Πλάτη Στον Τοίχο
07. Μια Δική Τους Ζωή
08. Έξω
09. Δείξε Μου Έναν Τρόπο
10. Αυτό Ήταν Όλο
11. Το Βουνό
12. Μόνη Καρδιά

Αφήστε το σχόλιό σας