Μια παραλία… Μια συναυλία… «Αυτό Ζητάω Μόνο» από την Πέγκυ Ζήνα στο νέο κομμάτι της!

Ολοκαίνουρια Πέγκυ Ζήνα με καλοκαιρινούς ήχους, σε μία χρονιά που χαρακτηρίζεται από την έντονη καλλιτεχνική της δραστηριότητα!

Η καλλιτέχνιδα μας συστήνει το τρίτο διαδοχικά νέο τραγούδι της, έπειτα από τις πολυαγαπημένες επιτυχίες «Μόνη Καρδιά» και «Με Την Πλάτη Στον Τοίχο» τις οποίες απολαμβάνουμε καθημερινά στα ραδιόφωνα και εγγυάται πως με τη φωνή της θα… αναζωογονήσει τις επερχόμενες ζεστές ημέρες.

«Μια παραλία με “σ’ αγαπώ” στην άμμο, μια συναυλία στους ώμους σου επάνω»
Αυτό ζητάει μόνο η Πέγκυ Ζήνα στο ολοκαίνουριο single της με τίτλο «Αυτό Ζητάω Μόνο»! Τη μελωδία και τους στίχους υπογράφει ο Θάνος Παπανικολάου.

Η πλούσια – μουσικά – σεζόν για την τραγουδίστρια δεν τερματίζει εδώ. Τις εμφανίσεις της με τον Νότη Σφακιανάκη και τον Νίκο Μακρόπουλο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη αντίστοιχα ακολουθεί μία ιδιαίτερη συνεργασία.

Η Πέγκυ Ζήνα συνυπάρχει για πρώτη φορά επί σκηνής με τον σπουδαίο Έλληνα ερμηνευτή και τραγουδοποιό Κώστα Χατζή! Οι δύο καλλιτέχνες τραγουδούν για εμάς σε όλη την επικράτεια, με την περιοδεία τους να ξεκινά με δύο μοναδικές παραστάσεις στην Αθήνα: Στις 19 Ιουνίου στο Θέατρο «Αμαλίειο» του Αμαρουσίου και στις 1 Ιουλίου στο Θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» του Αγ. Ι. Ρέντη.

Μια παραλία… Μια συναυλία… «Αυτό Ζητάω Μόνο» και κυκλοφορεί από τη MINOS EMI!

Αφήστε το σχόλιό σας