Η Πέγκυ Ζήνα επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη για έξι μόνο εμφανίσεις.

H αυλαία του «Vergina Theatro» ανοίγει για τη σεζόν 2018-19 με την Πέγκυ Ζήνα, ένα κορυφαίο όνομα του λαϊκού τραγουδιού.

Η Πέγκυ Ζήνα πηγαίνει στην αγαπημένη της Θεσσαλονίκη με ένα αφιέρωμα στο μεγάλο συνθέτη Γιάννη Σπανό και όλες τις δικές της μεγάλες επιτυχίες: «Δυστυχώς», «Ματώνω», «Διώξε Την Πίκρα», «Έφυγες» «Είμαι Καλά», «Σου Τ’ Ορκίζομαι», «Σου Χρωστάω Ακόμα Ένα Κλάμα», «Μαζί Σου», «Ρώτησα», «Τολμάς Κι Έχεις Παράπονο», «Μου Λείπεις», «Ο Χρόνος», «Μη Μ’ Ακουμπάς» και άλλα αγαπημένα τραγούδια σε ένα κεφάτο μουσικό πρόγραμμα.

Βαθιά αυθεντική λαϊκή φωνή, κυρίαρχη πάνω στη σκηνή, show woman αλλά και δωρική όπου χρειάζεται, έχει ετοιμάσει έξι παραστάσεις που θα μείνουν αξέχαστες.

Ανανεωμένη και κεφάτη και με γεμάτες τις αποσκευές της μουσικές και επιτυχίες πολλών χρόνων, η Πέγκυ Ζήνα ξέρει όσο λίγοι καλλιτέχνες να αγκαλιάζει και να τα ταξιδεύει το κοινό, με τα τραγούδια της και τις ερμηνείες της.

Ό,τι αγάπησα & ό,τι όλοι αγαπήσαμε. Τραγούδια διαχρονικά και λατρεμένα, από τη γνήσια λαϊκή φωνή της αγαπημένης Πέγκυς Ζήνα για έξι αυθεντικές και αξέχαστες λαϊκές βραδιές:

Παρασκευή 31 Αυγούστου και Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου
Παρασκευή και Σάββατο 7 & 8, 14 & 15 Σεπτεμβρίου

Η νέα σεζόν στο «Vergina Theatro» ξεκινάει με την Πέγκυ Ζήνα και προβλέπεται δυναμική και φαντασμαγορική.

 

Αφήστε το σχόλιό σας