Έχοντας γνωρίσει τον κόσμο των talent shows, η Πέγκυ Ζήνα καταθέτει την εμπεριστατωμένη άποψή της.

Η Πέγκυ Ζήνα έδωσε συνέντευξη στην κάμερα της τηλεοπτικής εκπομπής «Όλα Καλά» και αναφέρθηκε στα talent shows και τις εμπειρίες από την παρουσία της στην κριτική επιτροπή του «X Factor».

Τι γεύση της άφησε το «X Factor»;

«Δεν μπορώ να πω ότι δεν πέρασα καλά, απλώς δεν θα το ξανάκανα. Ο λόγος που δεν θα το ξανάκανα δεν είναι ότι πέρασα κάπως στο “X Factor”, μια χαρά ήταν. Και η παρέα ήταν καλή και η παραγωγή ήταν καλή και το κανάλι ήταν καλό και όλα ήταν καλά», σχολιάζει.

Γιατί αποχώρησε από το «X Factor» η Πέγκυ Ζήνα;

«Το μόνο που δεν ήταν καλό είναι ότι μετά τον τελικό του “X Factor” δεν ασχολείται κανένας ούτε με τον νικητή, ούτε με το δεύτερο, ούτε με τον τρίτο, ούτε με όλα τα υπόλοιπα παιδιά, που τόσο καιρό έχουν παιδευτεί από τις οντισιόν μέχρι το τελευταίο live», τονίζει.

«Αυτός είναι ο κύριος λόγος που δε θα ξαναέκανα ποτέ κάτι σε μουσικό διαγωνισμό. Είναι πολύ φασαρία για το τίποτα. Λυπάμαι που επιβεβαιώνω τους έντεχνους συναδέλφους μου που το έλεγαν, έτσι είναι όμως», πρόσθεσε.

Θα συμμετείχε ως διαγωνιζόμενη σε ένα talent show η Πέγκυ Ζήνα, αν ήταν στις αρχές της καριέρας της;

«Άμα μου έλεγες σαν παιδί να πάω να διαγωνιστώ, θα πήγαινα για άλλο λόγο. Όχι όμως γιατί θα περίμενα ότι θα μου κάνουν καριέρα τα παιχνίδια αυτά. Για να βγω στην τηλεόραση, για να δείξω πόσο καλά τραγουδάω.

Γιατί εκείνη την ώρα σε μία οντισιόν, για να μην παρεξηγηθώ το λέω, δεν είμαι εναντίον των παιχνιδιών αυτών. Γιατί από αυτό μπορεί να κερδίσεις πάρα πολλά πράγματα, αν κάποιος σε δει εκείνη την ώρα που θα κάνεις μία καλή εμφάνιση και μία καλή ερμηνεία.»

Διαβάστε ακόμα:
«Ο Χρόνος» της Πέγκυ Ζήνα απέκτησε video clip

Πέγκυ Ζήνα - Ο Χρόνος (video clip) - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας