Το επόμενο δισκογραφικό βήμα της σχεδιάζει με επιμέλεια η Πέγκυ Ζήνα.

Η Πέγκυ Ζήνα πέρασε την πόρτα του στούντιο για να εισέλθει – όπως φανερώνουν όλα – σε κλίμα ηχογραφήσεων!

Η τελευταία δισκογραφική δουλειά της καλλιτέχνιδας έγινε πραγματικότητα το φθινόπωρο του 2015, κυκλοφορώντας από τη Minos EMI / Universal με την ονομασία «Πάρα Πολλά».

Περιέχοντας επιτυχίες όπως τα «Έλα Γρήγορα», «Μόνη Καρδιά», «Μια Μέρα», «Με Την Πλάτη Στον Τοίχο» και «Αυτό Ζητάω Μόνο», το άλμπουμ του «Πάρα Πολλά» κέρδισε την προτίμηση του κοινού και έγινε γρήγορα πλατινένιο.

Μην το χάσετε: Ακούστε το πλατινένιο CD «Πάρα Πολλά»

Πέγκυ Ζήνα - Πάρα Πολλά (Cd cover) - Hit Channel

Τον καιρό αυτό, η Πέγκυ Ζήνα μας κρατά συντροφιά με μία νέα και πάρα πολύ αγαπημένη επιτυχία. Το «Μου Λείπεις» απολαμβάνει μία σταθερή θέση ανάμεσα στο κορυφαία τραγούδια που μεταδίδονται στις ραδιοφωνικές συχνότητες.

Η μουσική και οι στίχοι ανήκουν στο Θάνο Παπανικολάου, ο οποίος υπέγραψε εξ ολοκλήρου και το δίσκο του «Πάρα Πολλά».

Δείτε το τώρα: Η Πέγκυ Ζήνα καθηλώνει
με το συνταρακτικό video clip του «Μου Λείπεις»

Πέγκυ Ζήνα - Peggy Zina - Μου Λείπεις (video clip) - Hit Channel

Ενόσω οι απόλυτα επιτυχημένες εμφανίσεις της στην παραλιακή μαζί με το Γιάννη Πλούταρχο να έχουν αναδειχθεί ως η πιο αξιόπιστη πρόταση, η Πέγκυ Ζήνα στρέφει το βλέμμα στο επόμενο δισκογραφικό βήμα της.

Αδιάψευστο μάρτυρα αποτελούν τα φωτογραφικά στιγμιότυπα που δείχνουν την Πέγκυ Ζήνα να βρίσκεται στο στούντιο «111» μαζί με καταξιωμένους δημιουργούς όπως ο στιχουργός Βασίλης Γιαννόπουλος και οι συνθέτες Πάνος Καπίρης και Ιορδάνης Παύλου.

Ο Βασίλης Γιαννόπουλος, μάλιστα, είναι ο άνθρωπος που έδωσε στην τραγουδίστρια επιτυχίες όπως τα «Ματώνω», «Εγώ Τα Σπάω», «Διώξε Την Πίκρα», «Το ‘Ξερα», «Πολύ Καλά Περνάμε» και άλλα τραγούδια.

Με τους άλλους δύο δημιουργούς αναμένεται να συνεργαστεί για πρώτη φορά.

Παρόλο που όλα βρίσκονται πιθανώς σε πρώιμο στάδιο, η επιμέλεια που δείχνει η Πέγκυ Ζήνα στην επιλογή του υλικού προδιαθέτει εξ αρχής τη σιγουριά για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Αφήστε το σχόλιό σας