Το νέο τραγούδι της που έχει προλάβει να ξεχωρίσει οπτικοποιεί η Πέγκυ Ζήνα και το αποτέλεσμα είναι μοναδικό.

Η Πέγκυ Ζήνα ολοκλήρωσε τα γυρίσματα της ολοκαίνουριας επιτυχίας με τίτλο «Ο Χρόνος», σε μουσική του Κυριάκου Παπαδόπουλου και σε στίχους της Βίκυς Γεροθόδωρου.

Πρωταγωνιστές στο video clip είναι ένα ζευγάρι το οποίο παρακολουθούμε σε διάφορες φάσεις της ζωής του, ενώ η τραγουδίστρια αναλαμβάνει το ρόλο του «αφηγητή» στην ιστορία τους.

Πώς συμπεριφέρεται «Ο Χρόνος» στη ζωή του ζευγαριού; Ποιο θα είναι το μέλλον τους, και ποια η κατάληξή τους; Την απάντηση θα δώσει η ίδια η Πέγκυ Ζήνα μέσα από το άκρως συγκινητικό video clip για το νέο τραγούδι της, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει τις επόμενες μέρες.

Τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο Βαγγέλης Τσαουσόπουλος, με τον οποίο η Πέγκυ Ζήνα συνεργάστηκε και στο προηγούμενο single που οπτικοποίησε, το «Μου Λείπεις», «σπάζοντας» το φράγμα των 15.000.000 προβολών στο YouTube.

Η νέα επιτυχία της Πέγκυς Ζήνα με τίτλο «Ο Χρόνος» κυκλοφορεί εδώ και λίγες μέρες και ανεβαίνει με ταχείς ρυθμούς στις ραδιοφωνικές μεταδόσεις πανελλαδικά, ενώ έχει ξεπεράσει τις 850.000 προβολές στο YouTube μέσα σε σχεδόν ένα μήνα.

Έρχεται σε λίγες ημέρες από τη Minos EMI / Universal.

Δείτε παρασκηνιακές φωτογραφίες από τα γυρίσματα του video clip παρακάτω:

Δείτε επίσης:
Η Πέγκυ Ζήνα κυκλοφορεί τη νέα επιτυχία «Ο Χρόνος»

Πέγκυ Ζήνα - Peggy Zina (2017) - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας