Το «χρόνο» σταματά η Πέγκυ Ζήνα στην έναρξη της καινούριας σεζόν, προκειμένου να συστήσει το νέο τραγούδι της.

Η Πέγκυ Ζήνα επανέρχεται στη δράση με νέα επιτυχία που ανυπομονούμε να ακούσουμε.

Οι επιτυχημένες εμφανίσεις της αγαπημένης καλλιτέχνιδας μαζί με τον Γιάννη Πλούταρχο έχουν μεταφερθεί αυτό το διάστημα στην πόλη της Θεσσαλονίκης, δίνοντας συνέχεια στην άκρως επιτυχημένη παρουσία τους στην Αθήνα, όπου μονοπώλησαν τις προτιμήσεις επί έξι συνεχόμενους μήνες.

Δύο χρόνια μετά την τελευταία δισκογραφική δουλειά της, το πλατινένιο «Πάρα Πολλά» που συμπεριέλαβε τις επιτυχίες «Μόνη Καρδιά», «Με Την Πλάτη Στον Τοίχο», «Αυτό Ζητάω Μόνο» και σύστησε επιπλέον το «Έλα Γρήγορα» και το «Μια Μέρα», η Πέγκυ Ζήνα είναι έτοιμη να ανοίξει τον κύκλο ενός ακόμη δίσκου που θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς του είδους της.

Την προηγούμενη σεζόν, η Πέγκυ Ζήνα άφησε το στίγμα της στις ραδιοφωνικές συχνότητες με το καθηλωτικό «Μου Λείπεις», ένα τραγούδι που λατρεύτηκε από τους ακροατές και απέκτησε θέση στο Top 20 του Airplay Chart, ενώ την περασμένη άνοιξη πρότεινε το «Απαγορεύω».

| Το Hit Channel προτείνει: Τα 10 καλύτερα τραγούδια από την Πέγκυ Ζήνα

«Ο Χρόνος»

Με την έναρξη της καινούριας σεζόν, η Πέγκυ Ζήνα επανέρχεται ανανεωμένη στο μουσικό προσκήνιο με ένα νέο τραγούδι που τιτλοφορείται «Ο Χρόνος».

Τη μουσική υπογράφει ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, με τον οποίο η Πέγκυ Ζήναα έχει διασταυρώσει πάρα πολλές φορές την πορεία της, πάνω από είκοσι, σε αγαπημένα τραγούδια όπως τα «Εγώ Τα Σπάω», «Το ’Ξερα», «Ούτε Να Το Σκέφτεσαι», «Τι Θα Ακούσω Ακόμα», «Ένα Χάδι» και αρκετά ακόμη.

Τους στίχους δίνει η Βίκυ Γεροθόδωρου, στιχουργός των επιτυχιών «Ένα», «Έλα Νύχτα», «Μείνε Εδώ Μαζί Μου» και όχι μόνο.

Έρχεται από τη Minos EMI / Universal.

Δείτε επίσης: Πρεμιέρα γεμάτη επιτυχίες
για τον Γιάννη Πλούταρχο και την Πέγκυ Ζήνα στη Θεσσαλονίκη

Γιάννης Πλούταρχος - Πέγκυ Ζήνα - Politia Live Clubbing (2017) - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας