Η Πέγκυ Ζήνα μας βάζει στα παρασκήνια από τα γυρίσματα του video clip για τη νέα επιτυχία της.

Στο νέο τραγούδι της που κυκλοφορεί τις επόμενες ημέρες έδωσε εικόνα η Πέγκυ Ζήνα.

Το ολοκαίνουριο και άκρως δυναμικό «Μη Μ’ Ακουμπάς» διαδέχεται το «Ο Χρόνος», το τελευταίο single της αγαπημένης τραγουδίστριας, το οποίο βρέθηκε στο Top 20 των ραδιοφωνικών μεταδόσεων και ξεχώρισε για το νοσταλγικό του χαρακτήρα.

Μετά τη συνεργασία τους στη μεγάλη επιτυχία «Μόνη Καρδιά» πριν τρία χρόνια, η Πέγκυ Ζήνα συναντά ξανά τον STAN και την Icon Music, που υπογράφουν τη μουσική και τους στίχους στο «Μη Μ’ Ακουμπάς».

Ο σκηνοθέτης Βαγγέλης Τσαουσόπουλος ανέλαβε την οπτικοποίηση του τραγουδιού, με τα γυρίσματα να λαμβάνουν χώρα την προηγούμενη εβδομάδα στην Ανάβυσσο. Η Πέγκυ Ζήνα υποδύεται το ρόλο της γυναίκας – αράχνης που θέλει να εκδικηθεί με κάθε τρόπο τον σύντροφό της, σε ένα μυστηριώδες video clip ασπρόμαυρης αισθητικής.

Ένα vintage αυτοκίνητο, μία ερημική τοποθεσία και μία βαλίτσα συνθέτουν με μοναδικό τρόπο το ιδανικό σενάριο. Τραγουδώντας τους γεμάτους νόημα στίχους του νέου της τραγουδιού, η Πέγκυ Zήνα αποφασίζει να αφήσει πίσω ό,τι την πλήγωσε στο παρελθόν.

Στο τέλος πετάει τη βαλίτσα στη θάλασσα, το περιεχόμενο της οποίας αποκαλύπτεται στην πορεία. Ωστόσο, όλα τα δεδομένα αλλάζουν στο τέλος με μία απρόσμενη εξέλιξη.

Κυκλοφορεί τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου από τη Minos EMI / Universal.

Διαβάστε ακόμα:
Η Πέγκυ Ζήνα αποκαλύπτει το νέο τραγούδι «Μη Μ’ Ακουμπάς»

Πέγκυ Ζήνα - Peggy Zina - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας