Πέγκυ Ζήνα: Φωτογραφίες από την υπογραφή συμβολαίου με τη Heaven Music

-

Hit-Channel Listen Radio Live

Η Heaven Music υποδέχτηκε την Πέγκυ Ζήνα.

Στη Heaven Music υπέγραψε το νέο δισκογραφικό της συμβόλαιο η Πέγκυ Ζήνα.

Ο CEO της Heaven Music, Σπύρος Σταμούλης, μαζί με τα στελέχη της δισκογραφικής, άνοιξαν την αγκαλιά τους και υποδέχτηκαν μια μεγάλη φωνή, την Πέγκυ Ζήνα.

Μετά από μια σπουδαία πορεία στα μουσικά δρώμενα, η αγαπημένη ερμηνεύτρια αλλάζει δισκογραφική στέγη και επιλέγει την οικογένεια της Heaven Music για να κυκλοφορήσει τη νέα της δισκογραφική δουλειά.

Πρόκειται αναμφίβολα για μια από τις σπουδαιότερες λαϊκές φωνές της εποχής, την οποία μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που την έχουν συγκρίνει με τις μεγαλύτερες λαϊκές φωνές του παρελθόντος.

Έχει διαγράψει μια εντυπωσιακή πορεία στον χώρο του τραγουδιού και έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα δημιουργών, οι οποίοι της χάρισαν αμέτρητες επιτυχίες, τραγούδια που ακούμε καθημερινά

Η Πέγκυ Ζήνα μία από τις καλύτερες φωνές της ελληνικής δισκογραφίας, μία τραγουδίστρια με τεράστιο ρεπερτόριο, ετοιμάζει παρέα με την Heaven Music τη νέα της δισκογραφική δουλειά και είναι έτοιμη να μας εκπλήξει με τις ολοκαίνουριες μουσικές της επιλογές.

«Μια νέα μεγάλη αρχή με την Heaven Music στον παράδεισο του Αμαρουσίου!», έγραψε η τραγουδίστρια στο Instagram, δίνοντας τον τόνο για το άμεσο μέλλον.

Φωτογραφίες

Αφήστε το σχόλιό σας