Ένα vintage αυτοκίνητο, μία ερημική τοποθεσία και μία βαλίτσα συνθέτουν μοναδικά το ιδανικό σενάριο, όπου η Πέγκυ Ζήνα αφήνει πίσω το παρελθόν.

Η Πέγκυ Ζήνα κυκλοφορεί σύντομα τη νέα επιτυχία της.

Λίγες εβδομάδες μετά το «Ο Χρόνος», το τελευταίο της single που βρέθηκε στο Top 10 των ραδιοφωνικών μεταδόσεων και ξεχώρισε για το νοσταλγικό του χαρακτήρα, έρχεται το ολοκαίνουριο και άκρως δυναμικό «Μη Μ’ Ακουμπάς».

Το τραγούδι υπογράφουν σε μουσική και στίχους ο STAN με την Icon Music, με τους οποίους μάλιστα η Πέγκυ Ζήνα είχε συνεργαστεί πριν από λίγα χρόνια στη μεγάλη της επιτυχία «Μόνη Καρδιά».

Τα γυρίσματα για την οπτικοποίηση του single πραγματοποιήθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα στην Ανάβυσσο, με σκηνοθέτη τον Βαγγέλη Τσαουσόπουλο. Στο μυστηριώδες video clip ασπρόμαυρης αισθητικής, η Πέγκυ Ζήνα αναλαμβάνει το ρόλο της γυναίκας – αράχνης που θέλει να εκδικηθεί με κάθε τρόπο τον σύντροφό της.

Ένα vintage αυτοκίνητο, μία ερημική τοποθεσία και μία βαλίτσα συνθέτουν με μοναδικό τρόπο το ιδανικό σενάριο, σύμφωνα με το οποίο η Πέγκυ αποφασίζει να αφήσει πίσω ό,τι την πλήγωσε στο παρελθόν, τραγουδώντας τους γεμάτους νόημα στίχους του νέου της τραγουδιού: «Μη, μη μ’ ακουμπάς…»

Το video clip τελειώνει με την Πέγκυ Ζήνα να πετάει τη βαλίτσα -το περιεχόμενο της οποίας αποκαλύπτεται στην πορεία- στη θάλασσα, ωστόσο μία απρόσμενη εξέλιξη έρχεται να αλλάξει όλα τα δεδομένα στο τέλος.

Το video clip αναμένεται να αποκαλυφθεί τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου, παράλληλα με την επίσημη κυκλοφορία του τραγουδιού από τη Minos EMI / Universal.

Διαβάστε ακόμα:
Η Πέγκυ Ζήνα αποκαλύπτει το νέο τραγούδι «Μη Μ’ Ακουμπάς»

Πέγκυ Ζήνα - Peggy Zina - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας