Στη Θεσσαλονίκη επανέρχεται η Πέγκυ Ζήνα.

Η Πέγκυ Ζήνα επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη για μία και μοναδική εμφάνιση.

Η μοναδική καλλιτέχνιδα θα υποδεχθεί το κοινό της πόλης στη σκηνή του «Barbarella Live Party», την Κυριακη 12 Νοεμβρίου, παρέα με τους φίλους της Γιώργο Αξά και Δημήτρη Τικτόπουλο.

Μετά την ολοκλήρωση των απόλυτα επιτυχημένων εμφανίσεων της με το Γιάννη Πλούταρχο στη Θεσσαλονίκη, η Πέγκυ Ζήνα επανέρχεται, με τους φίλους της αυτή τη φορά και η Κυριακή 12 Νοεμβρίου θα γίνει το επίκεντρο της μεθεπόμενης εβδομάδας.

Η Πέγκυ Zήνα το εγγυάται με όλες τις νέες και διαχρονικές επιτυχίες της που έχουμε αγαπήσει και τραγουδήσει.

Παράλληλα, το καινούριο τραγούδι της με τον τίτλο «Ο Χρόνος», σε μουσική του Κυριάκου Παπαδόπουλου και σε στίχους της Βίκυς Γεροθόδωρου, έχει αναδειχθεί σε επιτυχία σε σύντομο χρονικό διάστημα.

«Ο Χρόνος» βρίσκεται σταθερά στο Top 15 του ελληνικού Airplay Chart και έχει προλάβει να συγκεντρώσει περισσότερες από 1,6 εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Πρόσφατα, παρουσιάστηκε το video clip του τραγουδιού που κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal, σε σκηνοθεσία που ανέλαβε να διεκπεραιώσει ο Βαγγέλης Τσαουσόπουλος. Πρωταγωνιστές στην υπόθεση είναι διάφορα ζευγάρια, τα οποία παρακολουθούμε σε διάφορες φάσεις της ζωής τους, ενώ η Πέγκυ Ζήνα αναλαμβάνει το ρόλο του «αφηγητή» στην ιστορία τους.

Διαβάστε ακόμα:
Η Πέγκυ Ζήνα παίζει με τα ρολόγια και «Ο Χρόνος» αποκτά εικόνα

Πέγκυ Ζήνα - Ο Χρόνος (video clip) - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας