Την ευχάριστη έκπληξη του Γιάννη Πλούταρχου και των υπόλοιπων συνεργατών της αντίκρισε η Πέγκυ Ζήνα με την αφορμή των γενεθλίων της.

Η Πέγκυ Ζήνα είχε γενέθλια και δέχθηκε τις ευχές του Γιάννη Πλούταρχου και των υπόλοιπων συνεργατών της!

Τον προηγούμενο Δεκέμβριο η Πέγκυ Ζήνα ήταν αυτή που είχε κάνει επί σκηνής την έκπληξη στο Γιάννη Πλούταρχο, όταν εκείνος γιόρταζε πρώτος τα γενέθλιά του.

Οι δύο καλλιτέχνες συνεχίζουν με καθολική επιτυχία και απήχηση τη συνεργασία τους στη νυχτερινή Αθήνα. Έχοντας ξεκινήσει από το φθινόπωρο και συγκεκριμένα από τα τέλη Σεπτεμβρίου, οι κοινές εμφανίσεις τους προγραμματίζεται να ολοκληρωθούν στις 25 Μαρτίου.

Συγχρόνως, η καλλιτέχνιδα επανέρχεται δισκογραφικά με τη νέα επιτυχία «Απαγορεύω», σε μουσική Χριστόφορου Γερμενή και στίχους Βασίλη Γιαννόπουλου, που κυκλοφορεί από τις 13 Μαρτίου από τη Minos EMI.

«Απαγορεύω»: Καινούρια επιτυχία για την Πέγκυ.Ζήνα

Στις 8 Μαρτίου, λοιπόν, η Πέγκυ Ζήνα είχε γενέθλια, σε μία ημερομηνία που παρεμπιπτόντως συμπίπτει με την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας.

Το βράδυ της Παρασκευής 10 Μαρτίου, όταν η τραγουδίστρια βρέθηκε και πάλι μαζί με τους συνεργάτες της στο «Posidonio» αντίκρισε και αυτή με τη σειρά της την ευχάριστη έκπληξη του αγαπημένου φίλου και συναδέλφου της.

Ο Γιάννης Πλούταρχος μαζί με κάποιες από τις φωνές που τους συνοδεύουν στο σχήμα, όπως ο Βασίλης Άνης και η Νωαίνα, ευχήθηκαν στην Πέγκυ Ζήνα τα «χρόνια πολλά» και η «γλυκιά» αυτή στιγμή απαθανατίστηκε στο φακό από όσους ήταν μπροστά.

Δείτε τα video παρακάτω:

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

Αφήστε το σχόλιό σας