Η Πέγκυ Ζήνα ξεκαθαρίζει το λόγο για τον οποίο δε θα συμμετέχει στο επόμενο «X Factor», στέλνοντας μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση.

Θα παραμείνει ή όχι στη σύνθεση του του «X Factor»; Η Πέγκυ Ζήνα μίλησε για το ενδεχόμενο αυτό πιο αποκαλυπτικά από ποτέ.

Το μεσημέρι της Πέμπτης 15 Δεκεμβρίου, η καλλιτέχνιδα έδωσε το «παρών» στην «Εβδομάδα Ελληνικής Μουσικής» που διοργανώνεται από γνωστό ραδιοφωνικό της Αθήνας. Εκεί, αναφέρθηκε στη συζήτηση που έχει ανακύψει σχετικά με το εάν θα αποτελεί μέλος ή όχι της κριτικής επιτροπής και του επόμενου κύκλου του «X Factor», όποτε αυτός προβληθεί.

Αν και στις δηλώσεις της στο ραδιοφωνικό αέρα κράτησε ισορροπημένη στάση, η Πέγκυ Ζήνα επανήλθε στο θέμα λίγη ώρα αργότερα με μία ανάρτηση στην επίσημη σελίδα της στο Facebook.

«Υπάρχει η παγκόσμια εκδοχή για το «X Factor», υπάρχει και η «ελληνική». Στο εξωτερικό ψάχνουν για ταλέντα, στην Ελλάδα τα αγνοούν. Αυτός είναι ο λόγος που δεν θα συμμετέχω στο επόμενο «X Factor».», έγραψε η αγαπημένη τραγουδίστρια στέλνοντας μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση και εμπλεκόμενο, σε μία περίοδο όπου τα talent shows βρίσκονται σε… έξαρση.

Τι είχε αναφέρει η Πέγκυ Ζήνα στη ραδιοφωνική συνέντευξη που είχε παραχωρήσει νωρίτερα; Διαβάστε παρακάτω:

«Η θέση μου είναι ότι το’ χουμε κάνει λίγο μεγαλύτερο απ’ ό,τι πρέπει (σ.σ. το θέμα αν θα συμμετέχει στο επόμενο «X Factor»), γιατί σ’ αυτά τα παιχνίδια, στο οποία εγώ είμαι πάρα πολύ θετική, με αποδείξεις, με επιχειρήματα δηλαδή. Από το 2002 μέχρι και σήμερα έχω συνεργαστεί με παραπάνω από 20 ανθρώπους που έχουν βγει από τέτοιους μουσικούς διαγωνισμούς. Από όποιο κανάλι και να προβάλλονται και όπως και να λέγονται.

Είμαι λοιπόν θετική σαν καλλιτέχνης. Νομίζω ότι πρέπει να επικεντρωθούμε στα παιδιά και όχι στις κριτικές επιτροπές. Γιατί στις κριτικές επιτροπές έχουν βρεθεί κατά καιρούς άνθρωποι πάρα πολύ σχετικοί, ξεκινώντας δηλαδή από τον Αντώνη Βαρδή, από σπουδαίους συναδέλφους, από σχετικούς δημιουργούς, από άσχετους δημιουργούς, από άσχετους γενικά ανθρώπους, από ιντριγκαδόρους οι οποίοι έχουνε πάει εκεί για να τσακώνονται και να ανεβάζουν τα νούμερα και από πάρα πολύ σοβαρούς. Έχει απ’ όλα ο «μπαξές» στις κριτικές επιτροπές.

Μόνο μπορούμε να μην επικεντρωνόμαστε για το αν θα είναι η Πέγκυ Ζήνα ή αν θα είναι κάποιος άλλος σε μια τέτοια επιτροπή και να ασχολούμαστε με τα παιδιά;

Εγώ είμαι – δεν είμαι το μόνο που έχω να πω είναι ότι και θα τα παρακολουθώ όλα αυτά τα παιχνίδια, γιατί με ενδιαφέρουν οι τραγουδιστές και γιατί η τελευταία οντισιόν που κάναμε ήταν με το Δημήτρη Μητροπάνο και έκτοτε δεν κάναμε άλλες.

Λοιπόν, μπορεί και όταν θα γίνει (το «X Factor») να έχω χρόνο και να είμαι, μπορεί και κάτι να μου την έχει «σπάσει» και να μην ξαναπατήσω ποτέ εκεί το πόδι μου, αλλά αυτό δεν έχει σημασία. Θα είμαι πάντα εδώ για όσους θα διαγωνίζονται, άρα θα είμαι άνθρωπος που υποστηρίζει πάντα αυτά τα παιχνίδια, από όπου κι αν προβάλλονται.»

Μην το χάσετε:
Το συνταρακτικό video clip της Πέγκυ Ζήνα
για το «Μου Λείπεις» καθηλώνει

Πέγκυ Ζήνα - Peggy Zina - Μου Λείπεις (video clip) - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας