Η Πέγκυ Ζήνα μεταφέρει σε νέα ημερομηνία τη συναυλία της στο Βεάκειο Θέατρο.

Λόγω τεχνικών προβλημάτων, αναβάλλεται η συναυλία της Πέγκυ Ζήνα στο Βεάκειο Θέατρο, η οποία ήταν προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί σε νέα ημερομηνία, την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου και όλα τα εισιτήρια ισχύουν κανονικά.

«Θέλω να σας εκφράσω προσωπικά τη μεγάλη μου στεναχώρια που απόψε δεν θα βρίσκομαι στο Βεάκειο, όπως σας είχα υποσχεθεί, για λόγους που δεν ευθύνομαι», έγραψε η Πέγκυ Ζήνα σε ένα ιδιόχειρο σημείωμα.

«Σας οφείλω μία μεγάλη συγνώμη και ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη μεγάλη συμμετοχή σας», συνέχισε.

«Ελπίζω την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου που θα πραγματοποιηθεί η συναυλία να είστε όλοι κοντά μου, για να ζήσουμε ό,τι ονειρευτήκαμε.»

«Σας αγαπάω, Πέγκυ.»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Peggy Zina (@peggyzina_official) στις

Tην Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου, η αγαπημένη τραγουδίστρια δίνει ραντεβού με τους φίλους της στον Πειραιά για μια μοναδική συναυλία και ταυτόχρονα δίνει το έναυσμα για ένα μουσικό ξεφάντωμα που θα διαρκέσει μέχρι αργά.

Ανανεωμένη και κεφάτη, ύστερα από ένα άκρως δημιουργικό και ιδιαίτερα πλούσιο καλλιτεχνικά χειμώνα και με γεμάτες τις αποσκευές της μουσικές και επιτυχίες πολλών χρόνων.

Με μία εξαιρετικά προσεγμένη παραγωγή, έχοντας στο πλευρό της συνεργάτες που μαζί δημιουργούν μοναδικές βραδιές, η Πέγκυ Zήνα έχει σχεδιάσει γι’ αυτή συναυλία ένα διαφορετικό, ένα ξεχωριστό μουσικό πρόγραμμα.

 

Αφήστε το σχόλιό σας