Η Πέγκυ Ζήνα και ο Νίκος Οικονομόπουλος αποχαιρέτησαν προσωρινά το κοινό τους, καθώς από τα τέλη του καλοκαιριού επιστρέφουν στο  «Θέα» για νέες εμφανίσεις!

Η Πέγκυ Ζήνα και ο Νίκος Οικονομόπουλος ένωσαν τις δυνάμεις και τις φωνές τους, από την περασμένη άνοιξη, στη σκηνή του «Θέα» σε ένα αμιγώς λαϊκό μουσικό πρόγραμμα γεμάτο επιτυχίες.

Η συνεργασία τους κέρδισε την προτίμηση του κοινού, αναδεικνύοντας το καλλιτεχνικό σχήμα τους σε μία από νούμερο ένα επιλογές διασκέδασης στη νυχτερινή Αθήνα. Έπειτα από τρεις μήνες συνεχόμενων εμφανίσεων, η Πέγκυ Ζήνα και ο Νίκος Οικονόμοπουλος αποχαιρέτησαν το βράδυ του Σαββάτου 26 Ιουλίου το κοινό, ρίχνοντας την «αυλαία».

Μία αυλαία, όμως, που έπεσε προσωρινά καθώς οι δύο αγαπημένοι καλλιτέχνες αναμένεται να επιστρέψουν σύντομα στη σκηνή του ίδιου νυχτερινού κέντρου, του «Θέα» και να εξαργυρώσουν  την επιτυχία τους με ένα νέο κύκλο εμφανίσεων.

Το… μικρό διάλειμμα καλοκαιρινών διακοπών της Πέγκυς Ζήνα και του Νίκου Οικονομόπουλου «λήγει» την Παρασκευή 22 Αυγούστου, τη βράδια όπου ξεκινούν ξανά τις εμφανίσεις τους στο «Θέα», αυτή τη φορά μέχρι τα τέλη του Σεπτεμβρίου όπως είναι αρχικά προγραμματισμένο.

 

Διαβάστε επίσης: Γαρμπή – Θεοδωρίδου – Ζήνα σε μία συνεργασία έκπληξη στην «Ιερά Οδό»! 

Αφήστε το σχόλιό σας