«Όσα λένε οι φίλες»: Μιρέλα Πάχου και Μαριάννα Πολυχρονίδη στο «Σταυρό του Νότου»

-

Η Μιρέλα Πάχου και Μαριάννα Πολυχρονίδη θα παρουσιάσουν επί σκηνής «Όσα λένε οι φίλες».

Ο «Σταυρός του Νότου» υποδέχεται τη Μαριάννα Πολυχρονίδη και τη Μιρέλα Πάχου, τη Μιρέλα Πάχου και τη Μαριάννα Πολυχρονίδη ή αλλιώς τα δύο Μ. Π., τις Παρασκευές 5 και 12 Οκτωβρίου.

Οι δυο αγαπημένες καλλιτέχνιδες θα μας πουν «Όσα λένε οι φίλες», διατηρώντας η καθεμιά το δικό της μουσικό αποτύπωμα. Ένα δίδυμο που ίσως να μην περιμένατε να δείτε στη σκηνή αφού και οι δύο κινούνται σε διαφορετικού ύφους μουσικά μονοπάτια.

Αυτά που τις ενώνουν όμως είναι πολύ περισσότερα από αυτά που τις χωρίζουν και αποφάσισαν να τα μοιραστούν με το κοινό σε δύο μοναδικές παραστάσεις.

Η Μιρέλα Πάχου βρίσκεται στην πιο ώριμη φάση της καριέρας της, έχοντας πλέον κυκλοφορήσει το δεύτερο δίσκο της με τίτλο «Λίγο Χρώμα». Συνεχίζοντας την ακαδημαϊκή πορεία με τις σπουδές στη Νομική, γεμίζει τη λίστα με τις πολλές επιτυχημένες συνεργασίες της και δοκιμάζεται συνεχώς σε νέα πράγματα.

Αυτό το καλοκαίρι βρέθηκε στο πλευρό του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, του Γιώργου Νταλάρα και του Βασίλη Παπακωνσταντίνου δίνοντας συναυλίες σε Ελλάδα και Κύπρο.

Η Μαριάννα Πολυχρονίδη φέρνει μαζί της την θεατρική της ταυτότητα και την παντρεύει άψογα με την μουσική της πορεία και τις δυνατές συνεργασίες της. Από τις σημαντικότερες στιγμές της η δισκογραφική συνάντηση με τον Θάνο Μικρούτσικο στον πρώτο προσωπικό της δίσκο με τίτλο «Στην Ομίχλη Των Καιρών».

Στο βιογραφικό της έχει πολλές ακόμα σπουδαίες συνεργασίες και αναφέρουμε ενδεικτικά τον Λουδοβίκο των Ανωγείων, τον Σωκράτη Μάλαμα, τον Νίκο Κυπουργό και τον Κώστα Λειβαδά.

Σας περιμένουν στη σκηνή του “Σταυρός του Νότου Club” για να σας παρουσιάσουν «Όσα λένε οι φίλες».

Μαζί τoυς στη σκηνή θα είναι οι: Δημήτρης Σινογιάννης (ηλεκτρική κιθάρα), Δημήτρης Μουτάφης (μπάσο), Γιώργος Θεοδωρόπουλος (πλήκτρα) και Άγγελος Κουσάκης (τύμπανα). Την ενορχήστρωση και τη μουσική επιμέλεια έχει αναλάβει ο Γιώργος Ζαχαρίου.

 

Αφήστε το σχόλιό σας