Με ζεστή μουσική θα γεμίσει η Παυλίνα Βουλγαράκη το τελευταίο βράδυ του καλοκαιριού.

Η Παυλίνα Βουλγαράκη καλωσορίζει το φθινόπωρο με μία συναυλία στο Κηποθέατρο Παπάγου, την Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου.

H άνοιξη τη βρήκε να γεμίζει ασφυκτικά τους συναυλιακούς χώρους όπου κι αν εμφανίστηκε από την Αθήνα («Σταυρός του Νότου», «Kremlino») και την Κρήτη, μέχρι τη Θεσσαλονίκη και την Πάτρα.

Με τα τραγούδια από τους δύο προσωπικούς δίσκους της, καλοκαιρινή, ξένοιαστη διάθεση, αλλά και διάθεση ανατροπής να χαρακτηρίζει τις διασκευές που παρουσιάζει με την μπάντα που τη συνοδεύει, η Παυλίνα Βουλγαράκη έρχεται να γεμίσει τα ζεστά βράδια με μουσική.

Ήχοι βγαίνουν από τους «Λαβυρίνθους» του πρώτου άλμπουμ της Παυλίνας και συναντούν τα στιχάκια από τις «Μωβ Καληνύχτες» του δεύτερου και ταξιδεύουν σαν πυροτεχνήματα στον ουρανό.

Μελωδίες ποτισμένες με ένταση και πάθος και στίχους γεμάτους ενέργεια, άλλοτε θυμωμένους και αγριωπούς, άλλοτε λυρικούς και γεμάτους αγάπη, όπως ακριβώς και η ίδια η ζωή. «Γράφω τραγούδια για να μην ξεχνάω να θυμάμαι», σχολιάζει η Παυλίνα Βουλγαράκη και παίρνει τη θέση της στη σκηνή, ανάμεσα στους μουσικούς και όχι μπροστά τους.

Παλιά τραγούδια ξαναζούν μέσα από νέες ηχητικές φόρμες και dark, electro ενορχηστρώσεις δίνουν σε αγαπημένες μελωδίες νέο σχήμα.

Η Παυλίνα Βουλγαράκη λέει πως οι συναυλίες είναι ο αγαπημένος της τρόπος για να δείξει ποια πραγματικά είναι κι ευτυχώς εκεί έξω υπάρχει πολύς κόσμος που το αντιλαμβάνεται αυτό.

 

Αφήστε το σχόλιό σας