Η Παυλίνα Βουλγαράκη παίρνει θέση στη σκηνή του «Kremlino» για δύο εμφανίσεις.

Μετά τις πολύ επιτυχημένες παραστάσεις στο «Σταυρό του Νότου» τον Οκτώβριο, η Παυλίνα Βουλγαράκη κατεβαίνει στον Πειραιά και κάνει στάση στο «Kremlino», στις 8 και 15 Δεκεμβρίου.

Η Παυλίνα Βουλγαράκη τραγουδά, γράφει μουσική και στίχους σε μια πόλη γεμάτη θόρυβο, μα που ξέρει να σωπαίνει μπροστά στην ίδια της την μαγεία.

Για δύο μαγικές βραδιές στο «Kremlino» στον Πειραιά με τραγούδια από τον πρώτο δίσκο της, καθώς και τραγούδια άλλων που όλοι έχουμε κάνει δικά μας. Επίσης για πρώτη φορά θα συστηθούμε με τις νέες της ιστορίες, όπως αυτές έγιναν τραγούδια στη δεύτερη προσωπική της δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Μωβ Καληνύχτες».

Ο ήχος της Αθήνας, που επιμένει να μπλέκει τα στοιχεία της παράδοσης με τον ηλεκτρικό ήχο, όπως μπερδεύει τα λόγια της μπροστά στους καθημερινούς της «Λαβύρινθους». Αρκούν τα τραγούδια και μια καλοκουρδισμένη μπάντα για να βαφτούν μωβ τα μονόχρωμα βράδια. Άλλωστε και το μωβ είναι ένα σύνολο αποχρώσεων.

Μελωδίες ποτισμένες με ένταση και πάθος και στίχους γεμάτους ενέργεια, άλλοτε θυμωμένους και αγριωπούς, άλλοτε λυρικούς και γεμάτους αγάπη, όπως ακριβώς και η ίδια η ζωή. «Γράφω τραγούδια για να μην ξεχνάω να θυμάμαι», λέει η Παυλίνα και παίρνει τη θέση της στη σκηνή, ανάμεσα στους μουσικούς και όχι μπροστά τους.

Μαζί της οι μουσικοί Κωστής Βήχος (μπάσο – φωνή), Μιχάλης Βρέττας (βιολί – φωνή), Γιώργος Κουρέλης (πιάνο – φωνή), Γιώργος Καρδιάνος (κιθάρα), Αλέξης Σταυρόπουλος (τύμπανα). Την επιμέλεια των παραστάσεων έχει ο Πάνος Σουρούνης.

Διαβάστε ακόμα:
Η Παυλίνα Βουλγαράκη συστήνει τις «Μωβ Καληνύχτες»

Παυλίνα Βουλγαράκη - Μωβ Καληνύχτες (album cover) - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας