Ιστορίες από τις «Μωβ Καληνύχτες» θα ξετυλίξει η Παυλίνα Βουλγαράκη στο «Σταυρό του Νότου».

Η Παυλίνα Βουλγαράκη τραγουδά, γράφει μουσική και στίχους σε μια πόλη γεμάτη θόρυβο, μα που ξέρει να σωπαίνει μπροστά στην ίδια της την μαγεία.

Για τέσσερα βράδια θα βρεθεί στο «Σταυρό του Νότου» με τραγούδια από την πρώτη δισκογραφική της δουλειά καθώς και τραγούδια άλλων που όλοι έχουμε κάνει δικά μας. Επίσης για πρώτη φορά θα συστηθούμε με τις νέες τις ιστορίες όπως αυτές έγιναν τραγούδια στο δεύτερο προσωπικό δίσκο της με τίτλο «Μωβ Καληνύχτες».

Ο ήχος της Αθήνας που επιμένει να μπλέκει τα στοιχεία της παράδοσης με τον ηλεκτρικό ήχο όπως μπερδεύει τα λόγια της μπροστά στους καθημερινούς της «Λαβύρινθους». Αρκούν τα τραγούδια και μια καλοκουρδισμένη μπάντα για να βαφτούν μωβ τα μονόχρωμα βράδια. Άλλωστε και το μωβ είναι ένα σύνολο αποχρώσεων.

Μελωδίες ποτισμένες με ένταση και πάθος και στίχους γεμάτους ενέργεια, άλλοτε θυμωμένους και αγριωπούς, άλλοτε λυρικούς και γεμάτους αγάπη, όπως ακριβώς και η ίδια η ζωή.

«Γράφω τραγούδια για να μην ξεχνάω να θυμάμαι», λέει η Παυλίνα Βουλγαράκη και παίρνει τη θέση της στη σκηνή, ανάμεσα στους μουσικούς και όχι μπροστά τους.

Για τέσσερις Παρασκευές στο «Σταυρό του Νότου»: Παρασκευή 6, 13, 20 και 27 Οκτωβρίου.

Συντελεστές

Συμμετέχουν οι μουσικοί:
Κωστής Βήχος (Μπάσο – φωνή)
Μιχάλης Βρέττας (Βιολί – φωνή)
Γιώργος Κουρέλης (Πιάνο – φωνή)
Γιώργος Καρδιάνος (Κιθάρα)
Αλέξης Σταυρόπουλος (Τύμπανα)

Την επιμέλεια των παραστάσεων έχει ο Πάνος Σουρούνης.
Οργάνωση παραγωγής: Metrolive Productions

Δείτε επίσης:
Η Παυλίνα Βουλγαράκη συναντά τον Ψαραντώνη
στο «Φέρ’τα Μου Όλα Πίσω»

Παυλίνα Βουλγαράκη - Φέρ'τα μου όλα πίσω (video clip) - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας