Μία μπαλάντα με ζεστή μελωδία και νοσταλγική διάθεσή από την Παυλίνα Βουλγαράκη.

Η Παυλίνα Βουλγαράκη προτείνει το «Έλα Λίγο Πιο Κοντά», το τραγούδι που έχει αγαπηθεί περισσότερο από όλα στις ζωντανές εμφανίσεις της.

Μετά τα «Φερ’ τα Μου Όλα Πίσω» και «Εσένα Περιμένω» από το δίσκο «Μωβ Καληνύχτες», που αγαπήθηκαν ακόμα και από τους πιο αυστηρούς ακροατές της Παυλίνας Βουλγαράκη, σήμερα η ταλαντούχα τραγουδοποιός μας ταξιδεύει με την βελούδινη φωνή της στο επόμενο single.

Την μουσική υπογράφει η Παυλίνα Βουλγαράκη με τον Γιώργο Κυριάκο και τους στίχους – σχεδόν όπως πάντα – η ίδια.

Το «Έλα Λίγο Πιο Κοντά» είναι μία instant-classic μπαλάντα που εντυπωσιάζει για τη ζεστή μελωδία και τη νοσταλγική διάθεσή της και ταυτόχρονα μέσα από τους συγκλονιστικούς στίχους, η Παυλίνα Βουλγαράκη ξεγυμνώνει εκείνο το δυναμικό κορίτσι που νόμιζε κάποτε ότι δε σπάει.

Το single «Έλα Λίγο Πιο Κοντά», όπως και ο ολοκληρωμένος δίσκος με τίτλο «Μωβ Καληνύχτες», κυκλοφορούν από την Cobalt Music.

«Ήθελα κάτι να σου πω kι ας λέω πως δεν σου μιλάω
Μάλλον πως σε ευχαριστώ, που μου θύμισες πως σπάω
…Νόμιζα ότι δε σπάω»

Ευαίσθητος, διαφορετικός, μεστός σε εικόνες και αισθήματα, ρομαντικός με ένα σύγχρονο τρόπο, με αναπάντεχες στιγμές που εκπλήσσουν με την τόλμη τους, με στίχους προσωπικούς από μία φωνή με δικό της χαρακτήρα, οι «Μωβ Καληνύχτες» είναι ένας δίσκος – υπογραφή της Παυλίνας Βουλγαράκη, με τον οποίο συνάπτει συμβόλαιο με το μέλλον.

 

Αφήστε το σχόλιό σας