Η Παυλίνα Βουλγαράκη οπτικοποιεί το τραγούδι «Έλα Λίγο Πιο Κοντά».

Μπορεί ένα μεγάλο κοινό να έχει μάθει να ξεχωρίζει πια τη βελούδινη φωνή της και να την ακολουθεί στα live, όπου και ξεγυμνώνει την προσωπικότητά της, όμως η Παυλίνα Βουλγαράκη δε στέκεται, είναι η αλήθεια, εύκολα μπροστά στο φακό και δε βγαίνει συχνά στην τηλεόραση.

Το νέο video clip για το single «Έλα Λίγο Πιο Κοντά» είναι, λοιπόν, μία πραγματικά σπάνια ευκαιρία να συνδέσουμε την τραγουδοποιό με το εύθραυστο κορίτσι πίσω απ’ αυτήν.

Το video clip του «Έλα Λίγο Πιο Κοντά», όπως και τα προηγούμενα της Παυλίνας, είναι ένα εικαστικό ποίημα, που μεταφέρει στην οθόνη το συναίσθημα της δημιουργού, αυτή τη φορά με τη βοήθεια και μιας σύγχρονης χορογραφίας.

Μάλιστα τη σκηνοθεσία υπογράφει η ίδια η Παυλίνα Βουλγαράκη σε συνεργασία με τον Μιχάλη Παπανικολάου.

Το τραγούδι «Έλα Λίγο Πιο Κοντά», μια instant-classic μπαλάντα, εντυπωσιάζει για τη ζεστή μελωδία και τη νοσταλγική διάθεσή του και ταυτόχρονα μέσα από τους συγκλονιστικούς στίχους, η Παυλίνα Βουλγαράκη αποκαλύπτει εκείνο το δυναμικό κορίτσι που νόμιζε κάποτε ότι δε σπάει:

«Ήθελα κάτι να σου πω / Κι ας λέω πως δεν σου μιλάω / Μάλλον πως σε ευχαριστώ / Που μου θύμισες πως σπάω / Νόμιζα ότι δε σπάω»

Το single «Έλα Λίγο Πιο Κοντά», όπως και ο ολοκληρωμένος δίσκος με τίτλο «Μωβ Καληνύχτες», κυκλοφορούν από την Cobalt Music.

Αφήστε το σχόλιό σας