Η νεαρή και ταλαντούχα τραγουδοποιός Παυλίνα Βουλγαράκη παρουσιάζει το καινούριο τραγούδι με τίτλο «Εδώ»!

Η Παυλίνα Βουλγαράκη εμφανιζόταν για δύο χρονιές στο «Σταυρό του Νότου» στο Club με την Houseband ενώ παράλληλα έκανε εμφανίσεις με το Δημήτρη Κοργιαλά αλλά και δικά της live σε διάφορους χώρους της Αθήνας.

Πριν έναν χρόνο ήρθαν στη ζωή της ο Δημήτρης Παπαβομβολάκης και ο Αντώνης Παπαβομβολάκης με των οποίων τη μουσική επιμέλεια και παραγωγή ολοκληρώνεται πλέον ο δίσκος της, με σκοπό να κυκλοφορήσει το Φθινόπωρο από την Cobalt.

Ο Δημήτρης που είναι και πολύ αγαπημένος της φίλος ,της «χάρισε» την μουσική του για ένα κομμάτι αγγλόφωνο σε δικούς της στίχους ,το οποίο αγάπησε αμέσως μόλις το άκουσε, ενώ ο Σταμάτης Μορφονιός (Καλλιτέχνης και άνθρωπος που θαυμάζει από την πρώτη στιγμή) της έχει «χαρίσει» δύο κομμάτια σε δικούς του στίχους και μουσική. Τα υπόλοιπα κομμάτια είναι δικές της ιστορίες…

Φέτος τον Μάιο εμφανίστηκε για 3 Σάββατα μαζί με τον Δήμο Αναστασιάδη και τους Greeklish Babylon στο «Anodos Live Stage», ενώ οι εμφανίσεις της με τον Δήμο Αναστασιάδη συνεχίζονται ήδη σε διάφορα μέρη της Ελλαδάς.

Σήμερα, η Παυλίνα Βουλγαράκη παρουσιάζει το καινούριο τραγούδι της με τίτλο «Εδώ», σε μουσική και στίχους της ίδιας, το οποίο οπτικοποιήθηκε υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Στέφανου Σιταρά.

Κυκλοφορεί από την Cobalt Music.

Αφήστε το σχόλιό σας