Ακόμα δύο εμφανίσεις προσθέτει η Παυλίνα Βουλγαράκη στο πρόγραμμά της στο «Σταυρό του Νότου Plus».

Μετά τις πολύ επιτυχημένες παραστάσεις η Παυλίνα Βουλγαράκη συνεχίζει στη σκηνή του «Σταυρού του Νότου Plus» για να παρουσιάσει, για πρώτη φορά, σε πρώτο πρόσωπο, το μουσικό της κόσμο για δύο ακόμα Δευτέρες, στις 27 Μαρτίου και 3 Απριλίου.

Η Παυλίνα Βουλγαράκη μας έδωσε το πρώτο δείγμα μουσικής γραφής δύο χρόνια πριν με το άλμπουμ, «Λαβύρινθοι», ένας δίσκος που αγαπήθηκε πολύ από τον κόσμο, ενώ έχει ήδη στις αποσκευές της συνεργασίες με σπουδαίους καλλιτέχνες όπως οι Μανώλης Μητσιάς, Φωτεινή Βελεσιώτου, Μπάμπης Στόκας, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και Γιάννης Κότσιρας, στη δισκογραφία και σε συναυλίες.

Σε πρώτο πρόσωπο, τραγουδά την ατμοσφαιρική μουσική της με εξομολογητική διάθεση, σε δικούς της στίχους. Με τη δεύτερη δισκογραφική της δουλειά στα σκαριά, η Παυλίνα Βουλγαράκη ήδη κάνει αίσθηση με το καινούριο τραγούδι της, «Φέρ’ Τα Μου Όλα Πίσω», στο οποίο συμμετέχει ο Ψαραντώνης.

Η τραγουδοποιός μας περιμένει στο «Σταυρό του Νότου» για να γιορτάσει μαζί μας την ολοκλήρωση του δεύτερου προσωπικού της δίσκου λίγο πριν την κυκλοφορία του. Εκτός από το νέο άλμπουμ, θα ακουστούν τραγούδια από την πρώτη της δισκογραφική δουλειά, καθώς και διασκευές αγαπημένων της κομματιών.

Στην παρουσίαση αυτής της νέας μουσικής πρότασης, αυτού του φρέσκου μοτίβου την περιστοιχίζουν οι μουσικοί: Δημήτρης Παπαβομβολάκης (ενορχηστρώσεις, κιθάρα, φωνή), Κωστής Βήχος (μπάσο), Μιχάλης Βρέττας (βιολί), Γιώργος Μητσοτάκης (τύμπανα), Μιχάλης Πορφύρης (τσέλο), Δημήτρης Παπαλάμπρου (ηλεκτρική κιθάρα) και Νίκος Παππάς (ηχολήπτης).

Δείτε επίσης: Η Παυλίνα Βουλγαράκη συναντά
τον Ψαραντώνη στο «Φέρ’τα Μου Όλα Πίσω»

Παυλίνα Βουλγαράκη - Φέρ'τα μου όλα πίσω (video clip) - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας