Ο Paul McCartney συγκεντρώνει σε μία συλλεκτική συλλογή τις κορυφαίες και μνημειώδεις φάσεις από τη σόλο πορεία του.

Ο Paul McCartney, το εμβληματικό «σκαθάρι», συλλέγει σε μία τετραπλή και «αγνή» κασετίνα τις καλύτερες στιγμές του στη μετά – The Beatles περίοδο.

Ο 19ος μεγαλύτερος Βρετανός στην ιστορία του Ηνωμένου Βασιλείου. Χρισμένος Ιππότης από τη Βασίλισσα. Ο καλλιτέχνης με περισσότερες από 100 εκατομμύρια πωλήσεις αντιτύπων παγκοσμίως. Βραβευμένος με 21 βραβεία Grammy. Εισηγμένος δύο φορές στο Rock and Roll Hall of Fame.

Ο Paul McCarntey είναι μία από τις πλέον σημαντικές φιγούρες στη pop rock μουσική ιστορία. Ένας χαρισματικός πολυοργανίστας – κατά κύριο λόγο αυτοδίδακτος, φύσει δημιουργός και με ένστικτο που εφάπτεται της τελειότητας.

Στην ολοκληρωμένη εκδοχή του «Pure» περιέχονται 67 επιλεγμένα και μνημειώδη τραγούδια του Paul McCartney, αρχίζοντας από το χωρισμό των θρυλικών The Beatles και έπειτα.

Δύο CD ή τέσσερα βινύλια όπου συγκεντρώνονται τραγούδια από το άλμπουμ με το οποίο ξεκίνησε τη σόλο σταδιοδρομία του το 1970, το «McCartney», το έργο του με τους Wings και τους The Fireman, έως το «Hope For The Future», τη δημιουργία του για το πολυαναμενόμενο video game «Destiny» το 2014.

Κορυφαία σημεία από τη μονήρη διαδρομή του Sir Paul McCartney που ταυτίζονται με τα κορυφαίες φάσεις των τελευταίων τεσσάρων δεκαετιών στη μουσική.

Η συλλεκτική κασετίνα «Pure», το καλύτερο best of του Paul McCartney, κυκλοφορεί και στην Ελλάδα από τη Minos EMI / Universal στις ακόλουθες εκδόσεις:

Διπλό CD.
Τετραπλό LP box με 4 βινύλια 180gr, πολυτελές ένθετο και δυνατότητα «κατεβάσματος» των ψηφιακών αρχείων των τραγουδιών.
Ψηφιακά στην deluxe έκδοση των 4 CD / 67 τραγουδιών.

Αφήστε το σχόλιό σας