Όπως μοιράστηκε στο Twitter ο ίδιος ο Ringo οι δύο πρώην Beatles είναι ξανά μαζί στο στούντιο. Τελευταία φορά ήταν το 2010 όταν ο McCartney είχε συμμετάσχει στο άλμπουμ του Starr «Y Not».

Όπως είπε ο Ringo Starr μέσω του Twitter του, φαίνεται ότι ο πρώην ντράμερ των Beatles επέστρεψε στο στούντιο μαζί με τον παλιό bandmate του Paul McCartney.

Η είδηση, που επιβεβαιώθηκε αργότερα από το γραφείο Τύπου του Starr στο Billboard, είχε σχολιαστεί στο μέσο κοινονικής δυκτίωσης από τον ίδιο το Ringo: «Ευχαριστώ που ήρθες και έπαιξες μεγάλο μπάσο. Σ ‘αγαπώ φίλε μου, peace and love.»

Είναι επίσημο, λοιπόν, ότι οι δύο πρώην Beatles βρέθηκαν για μια ακόμα φορά για να συνεργαστούν σε ένα άλμπουμ του Ringo. Το είχαν ξανακάνει το 2010 όταν ο McCartney είχε παίξει μπάσο στο «Peace Dream» και είχε τραγούδησε στο «Walk With You» του δίσκου «Y Not».

Ο Paul McCartney όμως δεν είναι ο μόνος ροκ θρύλος που βρέθηκε με τον Ringo Starr στο στούντιο. Και ο θρυλικός κιθαρίστας των Eagles, Joe Walsh, πέρασε να τους δει, αν και δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο αν ήταν μια απλή επίσκεψη ή αν θα πάρει μέρος στις ηχογραφήσεις.

Οι εκπλήξεις, όμως, δεν τελέιώνουν εδώ μια και μόλις πριν από λίγες ημέρες, Starr και McCartney είχαν εντοπίσει σε δείπνο μαζί με τον Dave Grohl των Foo fighers και τον αστέρα του Χόλιγουντ Tom Hanks.

Αφήστε το σχόλιό σας