Ένα ταξίδι στο χρόνο με τον Paul McCartney να επισκέπτεται ξανά το Λίβερπουλ και να μοιράζεται τις αναμνήσεις του.

Ο James Corden γύρισε το τελευταίο επεισόδιο του «The Late Late Show» στο Λονδίνο, όπου είχε μεταφερθεί από το Λος Άντζελες η εκπομπή τις τελευταίες ημέρες, με καλεσμένο τον Paul McCartney σε μία ιδιαίτερα ξεχωριστή έκδοση του δημοφιλούς «Carpool Karaoke».

Ο Βρετανός παρουσιαστής και ο εμβληματικός καλλιτέχνης περιηγήθηκαν στο Λίβερπουλ, τη γενέτειρα του McCartney. Το δίδυμο επισκέφθηκε την Penny Lane, τη οδό που απέκτησε φήμη χάρη στην ομώνυμη επιτυχία των Beatles, αλλά και το σπίτι όπου έζησε τα εφηβικά του χρόνια του ο Paul McCartney.

Σε μία απόλυτα συγκινητική στιγμή, ο 76χρονος καλλιτέχνης εκμυστηρεύτηκε ότι η νεκρή μητέρα του ήταν η έμπνευση για το διάσημο τραγούδι «Let It Be», με τον James Corden να δακρύζει με τη συναισθηματική εξομολόγηση.

Το ταξίδι στο χρόνο συνεχίστηκε με τον Paul McCartney να μοιράζεται διάφορες συλλεκτικές αναμνήσεις από την εποχή των Beatles και τα χρόνια που κατοικούσε στο Λίβερπουλ, όπως και την ιστορία για το πώς γράφτηκε η σαρωτική επιτυχία «She Loves You».

Η αυλαία έπεσε με μία live εμφάνιση – έκπληξη στην παμπ «Philharmonic Dining Rooms» του Λίβερπουλ, όπου ο Paul McCartney συνήθιζε να παίζει μουσική και να απολαμβάνει το ποτό του.

Οι πελάτες της παπμ απόλαυσαν έκπληκτοι το πρώην «σκαθάρι» να τραγουδά μπροστά τους διαχρονικές επιτυχίες («Love Me Do», «Back In The U.S.S.R.», «Hey Jude» κ.ά.) και ξέσπασαν σε φωνές και χειροκροτήματα. Το κοινό αυξήθηκε με τους περαστικούς που έσπευσαν να παρακολουθήσουν το ανεπανάληπτο θέαμα.

Ολόκληρο το επεισόδιο του «Carpool Karaoke» με τον Paul McCartney, το οποίο ξέφυγε από τα καθιερωμένα, διαρκεί σχεδόν μισή ώρα και αξίζει πραγματικά από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό.

 

Αφήστε το σχόλιό σας