Τεθωρακισμένο αυτοκίνητο, σεφ επί 24ώρου βάσεως, νερό καρύδας και τροπικά φρούτα είναι μερικές από τις απαιτήσεις του Paul McCartney.

Οι απαιτήσεις πολλών καλλιτεχνών πριν από μία συναυλία είναι συχνά ιδιαίτερες και η υλοποίησή τους δεν είναι εύκολη υπόθεση. Θεωρούσαμε ότι η λίστα του Paul McCartney θα ήταν σχεδόν αδύνατο να τη φανταστεί κανείς, αλλά το πρώην μέλος των Beatles εκπλήσσει με την απλότητά του, σε σχέση με άλλες περιπτώσεις.

Ένας αρθρογράφος για το περιοδικό «Época» της Βραζιλίας, αποκάλυψε τα αιτήματα του Βρετανού μουσικού για τις επερχόμενες εμφανίσεις του στη χώρα, που θα πραγματοποιηθούν στο Πόρτο Αλέγκρε (13/10), στο Σάο Πάολο (15/10), στο Belo Horizonte (17/10) και στο Σαλβαδόρ (20/10).

Χορτοφάγος και ακτιβιστής, ο Paul McCartney ζήτησε για ένα σεφ που ειδικεύεται σε χορτοφαγικές τροφές που θα είναι διαθέσιμος 24 ώρες την ημέρα. Ζήτησε τα βιογραφικά των τριών μαγείρων, ώστε να μπορέσει να επιλέξει τον υπεύθυνο για το φαγητό του όσο διαμείνει στη Βραζιλία, στο πλαίσιο της περιοδείας «One on One».

Ο Paul McCartney ζήτησε επίσης για το καμαρίνι του 15 μπουκάλια με νερό καρύδας (ανά νύχτα), τροπικά φρούτα (κυρίως φράουλες), μαύρη σοκολάτα και ποπ κορν φτιαγμένο σε φούρνο μικροκυμάτων.

Στον 75χρονο καλλιτέχνη δεν αρέσει ο κλιματισμός και ζήτησε να απενεργοποιηθούν οι συσκευές στα δωμάτια του ξενοδοχείου και στα καμαρίνια, ώστε να βοηθηθεί στη διατήρηση της φωνής του σε υγιή κατάσταση.

Ο Paul McCartney ζήτησε επίσης να μετακινείται με τεθωρακισμένο αυτοκίνητο.

«Ένας φύλακας ασφαλείας, ο οποίος θα αποσταλεί από την εταιρεία ασφάλισης ζωής του τραγουδιστή, θα κάνει προηγουμένως μία επίσκεψη στους χώρους και τα ξενοδοχεία όπου θα μείνει», συμπληρώνει το δημοσίευμα.

Δείτε επίσης:
Οι δύο θρύλοι Paul McCartney και Bruce Springsteen
έσμιξαν στην ίδια σκηνή

Paul McCartney - Bruce Springsteen - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας