Για τις «Πατρίδες που έγιναν φωτιά» και τους πρόσφυγες θα τραγουδήσουν στο Μέγαρο Μουσικής σημαντικοί ερμηνευτές.

Μια πλειάδα γνωστών, αγαπημένων και σημαντικών ερμηνευτών του ελληνικού μουσικού στερεώματος ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων και του International Foundation for Greece για τη διεξαγωγής μίας «ζεστής» και προπάντων φιλάνθρωπης εκδήλωσης στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, ο Γιάννης Κότσιρας, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Πάνος Μουζουράκης, ο Γιώργος Νταλάρας, ο Γιώργος Περρής και ο Μάριος Φρακούλης (κατ’ αλφαβητική διάταξη) με τη συνοδεία του Εργαστηρίου Ελληνικής Μουσικής του Δ. Αθηναίων, υπό τη διεύθυνση του Χρήστου Χαλκιά, θα συνδράμουν αφιλοκερδώς δια του τραγουδιού στην αλληλεγγύη και την κάλυψη των βασικών αναγκών των προσφυγικών ροών.

Τα έσοδα θα παραχωρηθούν στο Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (Κ.Υ.Α.Δ.Α.) για την ικανοποίηση των ουσιωδών αναγκών των προσφύγων κατά το διάστημα που παραμένουν στην Ελλάδα.

Για το έργο αυτό δημιουργήθηκε και το τραγούδι «Πατρίδες που έγιναν φωτιά», σε στίχους του Μάνου Ελευθερίου και σύνθεση του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, το οποίο θα αποκαλυφθεί στη συναυλία.

Συμμετέχουν επίσης οι NGradio Band με τον Ισίδωρο Πάτερο, Αλέξανδρος Ιακώβου και Γιώργος Μιχαήλ.

Ο Δημήτρης Λιγνιάδης θα μεριμνήσει για τη σκηνοθεσία και την παρουσίαση.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα τη Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016 και ώρα 20:30.

Πληροφορίες - Εισιτήρια

«Πατρίδες που έγιναν φωτιά»
Μέγαρο Μουσικής Αθηνών – Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης
Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016, 20:30

Έναρξη προπώλησης εισιτηρίων από 16 Μαρτίου.

Τιμές εισιτηρίων:
Φοιτητικό: 9 €
Ζώνη Γ: 12 €
Ζώνη Β: 25 €
Ζώνη Α: 35 €
Διακεκριμένη Ζώνη: 65 €

Αγορά εισιτηρίων online στο megaron.gr και στα εκδοτήρια του Μεγάρου, (α) Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη, (β) Ομήρου 8 και στο τηλ. 210 7282333.

Αφήστε το σχόλιό σας