Η ονομασία του δίσκου με τον οποίο ο Πασχάλης Τερζής την επιστροφή του αποκαλύφθηκε!

Ο κορυφαίος λαϊκός τραγουδιστής Πασχάλης Τερζής επανεμφανίζεται δισκογραφικά έπειτα από διάστημα αδράνειας με ολοκαίνουρια δουλειά που αναμένεται να κυκλοφορήσει επίσημα προσεχώς.

 «Ό,τι κι αν πεις σου λέω ναι!»

Αυτός είναι ο γενικός τίτλος με τον οποίο θα πλαισιωθούν τα τραγούδια που επέλεξε να ερμηνεύσει ο Πασχάλης Τερζής στην πολυπόθητη για το κοινό επάνοδό του. Ο δίσκος περιλαμβάνει τις σφραγίδες σημαντικών συντελεστών από το χώρο της μουσικής.

Αδιαμφισβήτητα, προεξέχει η πένα του αξεπέραστου και πολυγραφότατου στιχουργού Λευτέρη Παπαδόπουλου, ενός φωτεινού συμβόλου στο τραγούδι, στην πρώτη επίσημη συνεύρεση με τον Πασχάλη Τερζή.

Μετά τις μεγάλες επιτυχίες «Φεύγοντας», «Τι Να Πρωτοθυμηθώ», «Φεύγω… Χωρίζω» κ.ά. ο έμπειρος Κυριάκος Παπαδόπουλος ενώνεται με την καθαρόαιμη φωνή του Πασχάλη Τερζή σε καινούρια «λαϊκά τραγούδια», όπως ο ίδιος έχει αναφέρει με έμφαση. Ο Ηλίας Φιλίππου, στιχουργός και στα δύο πρώτα κομμάτια, συμβάλλει με τις δεξιότητές του.

Ο Νίκος Μωραΐτης, ο Βασίλης Παπαδόπουλος, ο Χρυσόστομος Καραντωνίου και ο Βασίλης Δήμας είναι οι υπόλοιποι «συνδαιτημόνες» του άλμπουμ.

Η νέα δισκογραφική δουλειά του Πασχάλη Τερζή με τίτλο «Ό,τι κι αν πεις σου λέω ναι!» αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και θα κυκλοφορήσει σύντομα από τη Minos EMI.

[fb_pe url=»https://www.facebook.com/MinosEmi/photos/a.10150922190670034.762030.187487740033/10156678509620034/?type=3″ bottom=»30″]

Αφήστε το σχόλιό σας