Ο Πασχάλης Τερζής επανεμφανίζεται μουσικά.

Ο Πασχάλης Τερζής ερμηνεύει τρία τραγούδια στo soundtrack της ταινίας «Ο Θησαυρός» σε μουσική του Χρήστου Παπαδόπουλου, που κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group.

Συχνά ο κινηματογράφος δίνει αφορμές για να γραφτούν σπουδαία τραγούδια. Κάπως έτσι συμβαίνει και με την ταινία «Ο Θησαυρός» σε σκηνοθεσία του Στράτου Μαρκίδη και σενάριο του Δημήτρη Αποστόλου, τη μουσική της οποίας υπογράφει ο Χρήστος Παπαδόπουλος.

Δέκα περίτεχνα τραγούδια και τρία μαγικά οργανικά όπου αναδεικνύεται η ευρηματική μελωδική φλόγα του συνθέτη. Τους στίχους υπογράφουν οι Κώστας Μπαλαχούτης, Νίκος Αναγνωστάκης, Γιάννης Μάνιος, Γιάννης Σίννης, Κωνσταντίνος Στρατής.

Ανάμεσα στους ερμηνευτές ξεχωρίζει η παρουσία του Πασχάλη Τερζή σε τρία τραγούδια. Το δικό τους ξεχωριστό «παρών» δίνουν ο Μίλτος Πασχαλίδης, ο Κώστας Μακεδόνας, η Μάγδα Πένσου και ο νεότερος και εξαιρετικά ταλαντούχος Θάνος Ματζίλης.

Στο τραγούδι με το οποίο ολοκληρώνεται η ταινία («Η Πιο Μεγάλη Τρέλα») συμμετέχουν ερμηνευτικά οι ηθοποιοί Παύλος Χαϊκάλης και Αλέξανδρος Μπουρδούμης μαζί με την Ιώ Νικολάου και τον Χρήστο Παπαδόπουλο.

Ήδη η γοητευτική μπαλάντα «Να Με Θυμάσαι» (σε στίχους Ν. Αναγνωστάκη) με τον Πασχάλη Τερζή έχει κερδίσει τη δική της θέση στις ραδιοσυχνότητες και έχει αγαπηθεί από το κοινό.

Επίσης έχει ξεχωρίσει και το «Τραγούδι Τη Γιορτής» (σε στίχους Κώστα Μπαλαχούτη), πάντα με τον Πασχάλη Τερζή, με το οποίο ανοίγει η ταινία.

Όλα όμως τα τραγούδια του «Θησαυρού» ανταποκρίνονται στον τίτλο του έργου.

Πολύτιμα πετράδια, δημιουργίες υψηλής καλλιτεχνικής έκφρασης που στέκονται στέρεα και αυτόνομα τόσο επί όσο και εκτός της οθόνης. Ένα μεστό ηχογράφημα, με τη σφραγίδα του μουσικοσυνθέτη Χρήστου Παπαδόπουλου και την κομβική παρουσία ενός χαρισματικού ερμηνευτή που ήρθε για να μείνει, όπως συμβαίνει με κάθε αληθινό «Θησαυρό».

Η έκδοση συνοδεύεται από ένθετο με τους στίχους και τους συντελεστές καθώς και σημείωμα του σεναριογράφου Δημήτρη Αποστόλου.

Ακούστε ολόκληρο το άλμπουμ παρακάτω:

Η ταινία «Ο Θησαυρός» θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες
τον Δεκέμβριο από την Tanweer.

Απολαύστε το νέο δίσκο
«Ό,τι Κι Αν Πεις Σου Λέω Ναι» του Πασχάλη Τερζή

Πασχάλης Τερζής - Ό,τι κι αν πεις σου λέω ναι (CD cover) - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας