Τα ιδιαίτερα τραγούδια του Μάριου Τόκα του Άλκη Αλκαίου που ερμηνεύει στο νέο δίσκο του θα παρουσιάσει ζωντανά ο Μίλτος Πασχαλίδης.

Ο Μίλτος Πασχαλίδης στον «Ιανό».

Ελάτε αυτή την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου στις 17:00 για να ακούσετε LIVE τα νέα «Τραγούδια Που Ζούνε Λαθραία» σε μουσική Μάριου Τόκα και στίχους Άλκη Αλκαίου. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης Μίλτος Πασχαλίδης μόλις κυκλοφόρησε ένα μοναδικό άλμπουμ με δέκα νέα ιδιαίτερα τραγούδια σε μουσική Μάριου Τόκα και στίχους του Άλκη Αλκαίου, με τίτλο «Τραγούδια Που Ζούνε Λαθραία» και την επόμενη Πέμπτη θα ανέβει στη σκηνή του βιβλιοπωλείου – δισκοπωλείου «Ιανός» (Σταδίου 24) για να τα παρουσιάσει ζωντανά μαζί με παλιότερες επιτυχίες του!

Στη συνέχεια θα υπογράψει το νέο άλμπουμ για όσους από τους παρευρισκόμενους το επιθυμούν.

Η προετοιμασία του άλμπουμ «Τραγούδια Που Ζούνε Λαθραία» κράτησε πολλά χρόνια. Μάλιστα, κάποια από τα τραγούδια έχουν ακουστεί στις μουσικές παραστάσεις του Μίλτου Πασχαλίδη, ο οποίος -συναισθηματικά φορτισμένος- «πρόδιδε» στο ακροατήριό του τα πολύτιμα δώρα των δύο δημιουργών. Όμως, τώρα οι κρυφές και λαθραίες στιγμές των τραγουδιών, βγαίνουν πια στο φως!

Να σημειωθεί ότι στο τραγούδι «Οι Έρωτες Του Δρόμου» συμμετέχει ο Μπάμπης Στόκας, στο «Ανεπίδοτο» συναντούμε στη Β’ φωνή τη Γιώτα Νέγκα και στο «Καλοκαίρι Στην Αμοργό» η μουσική είναι του Μίλτου Πασχαλίδη.

Το άλμπουμ «Τραγούδια Που Ζούνε Λαθραία» του Μίλτου Πασχαλίδη κυκλοφορεί από την Cobalt Music.

«Τραγούδια Που Ζούνε Λαθραία»:
Ο Μίλτος Πασχαλίδης σε ένα άλμπουμ – γεγονός

Μίλτος Πασχαλίδης - Τραγούδια Που Ζούνε Λαθραία - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας