Το νέο δίσκο του «Τραγούδια Που Ζούνε Λαθραία» παρουσίασε ο Μίλτος Πασχαλίδης. Μαζί του στη σκηνή ανέβηκαν ο Μπάμπης Στόκας και η Γιώτα Νέγκα.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης Μίλτος Πασχαλίδης μόλις κυκλοφόρησε ένα μοναδικό άλμπουμ με δέκα ιδιαίτερα τραγούδια σε μουσική Μάριου Τόκα και στίχους του Άλκη Αλκαίου με τίτλο «Τραγούδια Που Ζούνε Λαθραία».

Την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου ανέβηκε στη σκηνή του βιβλιοπωλείου – δισκοπωλείου «Ιανός» για να τα παρουσιάσει ζωντανά, διηγούμενος παράλληλα τη συγκινητική ιστορία που τα συνοδεύει.

Εκεί ήταν και οι εξαίρετοι συνάδελφοι και φίλοι του καλλιτέχνες Μπάμπης Στόκας και Γιώτα Νέγκα, οι οποίοι συμμετέχουν στον δίσκο και ανέβηκαν στη σκηνή μαζί του για να τον συνοδέψουν.

Στο τέλος ο Μίλτος Πασχαλίδης υπέγραψε το νέο άλμπουμ για τους εκατοντάδες θαυμαστές που είχαν σπέυσει να το προμηθευτούν στην πρώτη του επίσημη παρουσίαση!

Η προετοιμασία του άλμπουμ «Τραγούδια Που Ζούνε Λαθραία» κράτησε πολλά χρόνια. Μάλιστα, κάποια από τα τραγούδια έχουν ακουστεί στις μουσικές παραστάσεις του Μίλτου Πασχαλίδη, ο οποίος -συναισθηματικά φορτισμένος- «πρόδιδε» στο ακροατήριό του τα πολύτιμα δώρα των δύο δημιουργών. Όμως, τώρα οι κρυφές και λαθραίες στιγμές των τραγουδιών, βγαίνουν πια στο φως!

Να σημειωθεί ότι στο τραγούδι «Οι Έρωτες Του Δρόμου» συμμετέχει ο Μπάμπης Στόκας, στο «Ανεπίδοτο» συναντούμε στη Β’ φωνή τη Γιώτα Νέγκα και στο «Καλοκαίρι Στην Αμοργό» η μουσική είναι του Μίλτου Πασχαλίδη.

Το άλμπουμ «Τραγούδια Που Ζούνε Λαθραία» του Μίλτου Πασχαλίδη κυκλοφορεί από την Cobalt Music.

«Τραγούδια Που Ζούνε Λαθραία»:
Ο Μίλτος Πασχαλίδης σε ένα άλμπουμ – γεγονός

Μίλτος Πασχαλίδης - Τραγούδια Που Ζούνε Λαθραία - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας