Πασχάλης Τερζής: Απολαύστε το νέο δίσκο «Ό,τι Κι Αν Πεις Σου Λέω Ναι»

Με δεκατρείς καινούριες επιτυχίες στιγματίζει τη χρονιά ο Πασχάλης Τερζής.

Ο Πασχάλης Τερζής κυκλοφορεί νέα δισκογραφική δουλειά με γενικό τίτλο «Ό,τι Κι Αν Πεις Σου Λέω Ναι», υπενθυμίζοντας σε όλους πώς είναι τα γνήσια λαϊκά τραγούδια.

Πέντε χρόνια αδράνειας μεσολάβησαν για τον καλλιτέχνη έπειτα από τον πλατινένιο δίσκο «Δυο Νύχτες Μόνο» του οποίου οι επιτυχίες αγαπήθηκαν από όλες τις ηλικίες. Πέντε χρόνια προσμονής και για το πλήθος των θαυμαστών του που αποζημιώνεται με καινούριο υλικό.

Η καριέρα του Πασχάλη Τερζή δε στριμώχνεται σε λίγες μόνο γραμμές. Εισήλθε στη δισκογραφία το 1982 και έκτοτε ακολούθησαν περισσότερα από τριάντα άλμπουμ, δεκάδες μεγάλες επιτυχίες, ατίμητη αγάπη από όλο τον κόσμο και σημαντικές συνεργασίες.

Ωστόσο, ο πιο εξέχων δισκογραφικός συγχρωτισμός του Πασχάλης Τερζής έρχεται μετά από την κορυφαία αυτή διαδρομή. Σημαίνοντα ρόλο στο νέα δουλειά του μεγάλου λαϊκού τραγουδιστή διαδραματίζει ο σπουδαίος, ασύγκριτος και αξεπέραστος στιχουργός Λευτέρης Παπαδόπουλος. Ο ποιητής του λαϊκού τραγουδιού γράφει περίτεχνα, με την ιδιάζουσα και στιλπνή πένα που διαθέτει εδώ και πέντε δεκαετίες, τους στίχους στα μισά τραγούδια του δίσκου.

Στο «Ό,τι Κι Αν Πεις Σου Λέω Ναι» περιλαμβάνονται αυθεντικά λαϊκά τραγούδια, με στόφα, σημεία υποδείγματος στο είδος τους για το σήμερα και το αύριο.

Δεκατρείς επιτυχίες που θα αγκαλιαστούν, δεκατρία τραγούδια που κινούνται σε όλο το φάσμα της λαϊκής μουσικής και δεν αφήνουν κανένα ανικανοποίητο. Εκτός από το Λευτέρη Παπαδόπουλο, ο Πασχάλης Τερζής συναναστρέφεται στην καινούρια δουλειά του με καταξιωμένους δημιουργούς όπως ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, ο Ηλίας Φιλίππου, ο Βασίλης Παπαδόπουλος,  ο Χρυσόστομος Καραντωνίου, ο Δημήτρης Παπαχαραλάμπους αλλά και με το νεότερο και ταλαντούχο Βασίλη Δήμα.

Το νέο CD του Πασχάλη Τερζή, «Ό,τι Κι Αν Πεις Σου Λέω Ναι», κυκλοφορεί από τη Minos EMI.

[box bg_color=”#29C5F6″ align=”center” text_color=”#ffffff”]Ακούστε το δίσκο παρακάτω ή πατήστε στον ακόλουθο σύνδεσμο και επιλέξτε με ένα «κλικ» την υπηρεσία στην οποία θέλετε να τον βρείτε: smarturl.it/HC_Terzis2016[/box]

[toggle title=”Οι τίτλοι των τραγουδιών”]
1. Ό,τι Κι Αν Πεις Σου Λέω Ναι
2. Ένα Λεπτό Πριν Λήξει Η Αγάπη
3. Άσε Με Να Ζω Στην Αλητεία Μου
4. Ονειρεύτηκα Ένα Πάλκο
5. Δύο Και Σήμερα
6. Παράπονα
7. Μην Κλάψεις, Μη
8. Τα Ψιλά
9. Είναι Αλλιώς Χωρίς Εσένα
10. Σκληρή Δοκιμασία
11. Φαντασίωση
12. Το Κόκκινο Το Στόμα Σου
13. Βομβαρδισμένη Πόλη
[/toggle]

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

Must Read

Δες και αυτά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here