Ο Πασχάλης Τερζής χρωματίζει τις ημέρες με το video clip που συνοδεύει το νέο τραγούδι του «Ό,τι Κι Αν Πεις Σου Λέω Ναι».

Εδώ και λίγες ημέρες, ο Πασχάλης Τερζής έχει χαρίσει τα τραγούδια της νέας δισκογραφικής δουλειάς του στο πολυπληθές κοινό του που ανάμενε με ιδιαίτερη προσμονή.

Έπειτα από πέντε έτη αδράνειας ο λαϊκός τραγουδιστής επανεμφανίζεται δισκογραφικά με μία εκκωφαντική συνεύρεση με το σπουδαίο Λευτέρη Παπαδόπουλο. Ο εμβληματικός και ασυνάγωνιστος στιχουργός υπογράφει το ήμισυ του δίσκου προσφέροντας απλόχερα την αστείρευτη έμπνευσή του.

Το πρώτο άκουσμα της ξεχωριστής αυτής αντάμωσης ήρθε μερικά εικοσιτετράωρα πριν την κυκλοφορία του άλμπουμ. Το «Ό,τι Κι Αν Πεις Σου Λέω Ναι» υμνεί το γυναικείο με το απαράμμιλο ύφος του Λευτέρη Παπαδόπουλου, σε ένα ζεϊμπέκικο με τη μουσική του – νεαρότερου – Βασίλη Δήμα. Το τραγούδι έδωσε τον τίτλο του και στη δουλειά.

Στο CD συνδράμουν επίσης με τις δυνάμεις τους και άλλοι καταξιωμένοι δημιουργοί της γενιάς τους, όπως οι Κυριάκος Παπαδόπουλος, Ηλίας Φιλίππου, Νίκος Μωραΐτης, Χρυσόστομος Καραντωνίου και Δημήτρης Παπαχαραλάμπους.

Ο σκηνοθέτης Βαγγέλης Καλαϊτζής μετουσίωσε σε εικόνα το «Ό,τι Κι Αν Πεις Σου Λέω Ναι» δίνοντας έμφαση στο πιο χαρακτηριστικό σκέλος των στίχων: «Γουστάρω τις γυναίκες που ρίχνουν ζεμπεκιές»... Από το video clip δε θα μπορούσε να εξαιρεθεί η εμφάνιση του Πασχάλη Τερζή.

Ο δίσκος «Ό,τι Κι Αν Πεις Σου Λέω Ναι» κυκλοφορεί από τη Minos EMI.

Πασχάλης Τερζής - «Ό,τι Κι Αν Πεις Σου Λέω Ναι» (Στίχοι / Lyrics)

(Verse)
Γουστάρω τις γυναίκες που ρίχνουν ζεμπεκιές
Γιατί είναι οι καρδιές τους γεμάτες χαρακιές
Δείχνουνε πως γλεντάνε ενώ μελαγχολούν
Κι έχουν δυο στάλες πίκρα στα μάτια όταν μιλούν

(Chorus)
Γυναίκα ήλιε κι ουρανέ
Ό,τι κι αν πεις σου λέω ναι

(Verse)
Γουστάρω τις γυναίκες που ρίχνουν ζεμπεκιές
Για έρωτες χαμένους και μαύρες Κυριακές
Που ψάχνουν ν’ αγαπήσουν παράφορα ξανά
Μα ένα καρδιοχτύπι δε βρίσκουν πουθενά

(Chorus)
Γυναίκα ήλιε κι ουρανέ
Ό,τι κι αν πεις σου λέω ναι

Γυναίκα ήλιε κι ουρανέ
Ό,τι κι αν πεις σου λέω ναι

Μην το χάσετε:
Ακούστε ολόκληρο το νέο CD του Πασχάλη Τερζή, «Ό,τι Κι Αν Πεις Σου Λέω Ναι»!

Πασχάλης Τερζής - Ό,τι κι αν πεις σου λέω ναι (CD cover) - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας